4.6

Kakül

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Saçlarınıza kısa yoldan hava katmak için kakül kestirebilirsiniz.kalül yüzü dolgun gösterir, bakışları belirginleştirir, geniş alnı kapatır.yüze anında dolgun bir görünüm verir.kakül kestirirken yüz şeklinize dikkat edin. Yuvarlak yüzlere daha çok yakışır. Ayrıca saç teli tipi de önemlidir. Kalin telli saclara kakul yakismaz.

4

Kestirmeden önce güzelce düşünmek gerekiyor.Kakül çabuk uzar sürekli uçlardan kestirmek lazım.Geniş alınları kapatmak için güzel bir tercih.Çabuk yağlanır her gün yıkamak lazım yoksa çirkin bir görüntü olur.Kalın telli saçlara pek yakışmıyor bence kaba duruyor.Bazılarına aşırı yakışıyor onları gördükçe benim de kestiresim geliyor.

paylaş - şikayet
5

Bayanların ,alınlarına perçem olarak kestirdiği saçtır kakül bazı insanlara yakışıyor alnınız çok genişse muhtemelen kakül size yakışacaktır fakat dar bir alnınız varsa kakül size yakışmayacaktır.Yüz şekline göre farklılıklar gösterecektir.

4

Herkese yakışmaz ama yakıştımı ondan güzeli yoktur.

paylaş - şikayet
5

Ben şahsen volkswagen scricco beğeniyorum modifye yapıldığı zaman arabadan asalet akıyor resmen

4

bazı kızların tercih ettiği saç modeli idir. genelikle tercih edilen bir saç modelidir.

5

Saçların ön kısmının daha kısa kesilmiş halidir. Eski kullanımdaki hali "zülüf" tür. Neşet Ertaş, "Zülüf dökülmüş yüze" türküsünü söylerken sevdiğinin kahküllerinden etkilenmiş olsa gerek...

Kakül ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.