4.4

açık hava sineması

önce - mekan kategorisine Cimcime ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Açık hava sineması aynı zamanda bahçe sinemasıda deniyor.çocukluğumun en güzel günleri .Keşke şimdide olsa.

5

Eski yıllarda meydanlarda kurulan sinemalardı gün geçtikçe azaldı böyle şeyler herkes alişveriş merkezlerinde ki sinemalara yöneldi ama nadirende olsa yaz aylarinda veya ramazan ayinda bazi belediyeler tarafindan sehrin bazı meydanlarda açik hava sinemasi kurulmaktadir .

4

Gitmeyi çok istediğim eski aktivitelerden biri.İnsanların arabaları ile gelip film izlemesi her zaman çok ilgi çekici gelmiştir.Keşke böyle güzel etkinlikler hala günümüzde devam etse.

4

Yaz aylarinda belli haftalar arasinda bulundugum ilcede acik hava sinemasi etkinligi yapilarak halki film izlemeye tesvik ediyorlar. Bence son derece harika. Eski insanlarin buyuk zevkle gittikleri sinemalara genelde gencler olumsuz bakiyorlar. Bu da oldukca uzucu.

3

Cok arayıp ama bulamadığım bir aktivite bnce süper zevkli bise acık havada iştedgin gbi izliyon filmini sinema salonlarında karanlığın içinde oturacgın yerı bile gec kalsan araki bulasın ve cok pahalı duruma gelmiş durumda

5

Açık hava sineması çocukluğumun vazgeçilmez eğlencelerinden biriydi.. yaz mevsiminin de en birinci ve en önemli etkinliğiydi.. akşamın olmasını iple çekerdik.. yeşilçamın klasik filmlerinin pek çoğunu o sinemalarda seyrettim.. yabancı filmler oynatanlar da vardı.. dönemin en gözde yapımları spagetti vestern türü filmlerdi.. onları karate filmleri izlerdi.. japon bilim kurguları, Godzilla filan da çok popülerdi o zamanlar..

açık hava sineması ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.