4.3

Karne heyecanı

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hepimizin heyecan duyduğu gün olup merak ettiğimiz belge var mı zayıf var mı vb gibi soruları barındıran gündür.Ama artık e okul sayesinde bu heyecan artık azaldı.Malum notlar anında yansıdığından ipucu veriyor.

5

Karne heyecanı çocukların okullarını okuyup bitirmeden yakın olarak karne alma yakın zamanlarda çocukların duydukları heyecana denilir.çocukken bizde okuldayken karne lmaya ukin yada karne lcagimiz zaman karne heyecanlar duyardim.o zamanlarda taktir teşekkür almaya çalışırım alıp almadigimizi da merakla beklerdim.

4

Her iki dönemin sonlarinda ogrencilerin heyecanla bekledigi gündu tabi e okul ciktiktan sonra bakip ne kadar zayifi oldugunu veya hangi belgeyi alacagini biliyor.

3

Her dönem sonunu sabırsızlıkla bekleyip notlarımızın nasıl olduğunu hayal ettiğimiz muhteşem seneler. Sizin en iyi karne heyecanınız ne zamandı?

2

Karne insanı bunalıma sokuyor iyimi kötümü beklerken hep beklentının tersi cıkıyor nedense

5

Üniversiteli olalı hasret kaldığımız bir duygu ama güzel bir duyguydu karne günü herkes sivil gelir ne giyeceğim telaşı olurdu.

paylaş - şikayet
5

Üniversiteye kadar okulun her döneminde yaşadığımız heyecandır. Önceden e-okul diye bir sistem yoktu bu yüzden aileler çocuklarının notlarını doğru düzgün bilmiyordu. Onun heyecanı ayrıydı. E-okul sisteminden sonra heyecanı biraz daha aldı ama arkadaşlarımıza sen takdir aldın ben teşekkür aldım sen ne aldın diye sormanın heyecanı hiç azalmadı.

5

Rusların yapmış olduğu şans ve kader oyunu kazanan hayata kalır

Karne heyecanı ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.