4.8

Şehit aileleri

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ülkemiz için can veren şehitlerimizin bize yadigarı olan maddi ve manevi olarak desteklenmesi gereken kişilerdir .Toplum olarak duyarlı olmak zorundayız .Biz sıcacık yatağımızda uyurken onlar bizim için mücadele veriyor.Bize düşen göre şehit ve gazilerimizin yanında olmak gerektiğidir.

4

Şehit ailesi vatan için canını veren askerlerin ayileleri bugün evimizde korkmadan oturuyorsa onlarsayesinde Allah ailelerine büyük sabır versin.

5

Hiçbir zaman ahirete kadar acıları dinmeyecek olan yüreklerini yarısını toprağın altına koyan evlatlarının eşlerinin babalarının sıcacık kokuların hasret kalan anne baba evlat eş ve bir yanı ahirete kadar yanacak olan kutsal emanetlerimizdir bizim onlar...

5

Bu gerçekten çok ama çok hassas bir konu . Vatanımız için Mehmetçiklerimiz kendilerini feda ediyorlar. Kat be kat üstün makamdalar onlar bizim için . Her birinin yeri cennettir. Onlar hiçbir zaman ölmez ! Allah şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine sabır versin. Onlar için çok gurur verici , içlerini ferah tutsunlar onların her biri melektir. Geride kalan eş , anne , baba , çocuk ve kardeş bize emanettir . Her şehit ailesine başsağlığı diliyorum.

Şehit aileleri ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.