4.1

Sherlock Holmes Serisi

önce - kitap kategorisine nalansirin ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Arthur Canon Doyle'nin yazdığı ve Özge Ceren Kalender'in çevirisini yaptığı yabancı bir macera kitabıdır.

3

Bu yazar en sevdigim yazarlardan olup polisiye edebiyatlarinin ilklerinden biridir dedektif dunyasinin beyaz şovelyelerinden biridir

5

Dedektif deyince aklımıza sherlock holmes gelmesinde en büyük etken bu seri olmuştur diyebilirim. Polisiye ve araştırmacı dedektif romanlarını sevdiren ilk polisiye romanlarım sanırım. Hem macera arayanlar için hemde polisiye sevenler için yapılmış başarılı bir seridir.

5

Serinin ilk filmini izlerken ölen adamın tekrar dirilmesi beni ilk izlediğimde oldukça korkutmuştu ve ürkütmüştü. Sherlock Holmes un tavırları konuşması oldukça ilgi çekiciydi. Polisiye romanlarının en güzel filme çevrilmiş hali.

5

Posiye romanlarında çığır açmış yapıtlardan birisidir, okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim her bir hikaye ayrı gibi görüksede biz bütün hikaye bitiminde sherlocku anca görebiliyoruz ha bir de işin ilginç yanı böyle bir adamın yaşadığını söylüyor sir arthur conan dyle. Tabii ki de adı sherlock Holmes değil ama adı S.H.

4

5 kitap 56 seriden oluşan mükemmel bir seri scharlock Holmes gelmiş geçmiş en iyi dedektiflik serisidir ondaki o zekayı şimdiye kadar başka hiçbir kitap eser de bulamadım olayların gelişimine ve sonunda katili bulmasına hastayım arada yarıda kapatır düşünürüm bu bilgiler ile ben doğru kişiyi bulacak mıyım diye yok olmuyor :)

2

Aslında geçen süredir bir oluşumun yada yapılan bir şeyin yada iki iş arasında geçen süredir beklemenin diğer bir anlamı da diyebiliriz bence...

4

İzlediğim dizi ve okuduğum kitaplarda ilk sırayı yer almaktadır. İzlediğinizde veya okuduğunuzda kendinizi Sherlock yerine koyup her şeyi detaylı düşünmeye başlıyorsunuz. Harika ufuk açan bir seridir.

5

Dizisini ve filmini severe izlediğim, kitaplarını da bir o kadar severek okuduğum seridir. Polisiye ve dedktiflik romanları oldum olası sevmişimdir ve tabii ki dedektif diyince akla ilk Sherlock Holmes gelir. Cinayetleri çözüş şekli ve hızı bende hep hayranlık uyandırmıştır. Sir Arthur Conan Dyole'un kaleminden çıkma kitaplardır. Okunması şiddetle tavsiye edilir.

Sherlock Holmes Serisi ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.