3.9

Kore dizileri

önce - dizi-film kategorisine Gürcan ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Son dönemde özellikle gençler arasında oldukça revaçtadır. İnternet üzerinden izlenen dizi sayısı çoktur. Kore kültürünün ülkemiz kültürü ile benzerlikler taşımasının etkili olduğu söylenebilir.

3

Kore dizilerinin bazilari sacma gelsede severek izledigim bu zamanda genclerin ilgi gosterdigi diziler

5

İnternet dizilerinin fenomeni haline gelmiş genellikle gençlik dizileriyle ön planlara çıkmaktadırlar. Özellikle gençlik aşkı tadında olan senaryoları ile hem komedi hem aşk ve macera bir arada olan arada bir seyrettiğim diziler arasında.

5

Kore dizileri genelde gördüğüm kadarıyla ülkemizde başta kızların takip ettiği ama erkek kitleye de sahip olan dizilerdir. Birçok farklı konusu olabiliyor bu dizilerin bence hoş dizilerde var arasında. Benim sevdiklerim genelde fantastik konulu olan dizilerdi. Hatta baya kaliteli fantastik dizileri var. Farklı kültürlere ait diziler izlemeyi sevenlerin takip etmesi hoş olabilir.

4

İlk defa TRT ekranlarında dublajlı olarak seyretme imkanına eriştim. Cengiz Han aslı iziydi. Daha sonra Denizler İmparatoru, Saraydaki Mücevher Düşlerimşn Prensi, Efsane Kral, Muhteşem Kraliçe gibi pek çok dizgiyi de izledim. Hatta kimisinin orjinalini dilinde Türkçe altyazılı olarak seyretme imkanı mümkündür.

3

Kore dizileri ile aram pek olmasa da Kore filmlerini oldukça severim. Kore dizileri genelde aşk üzerine kurulu ve biraz daha gençlik dizisi havasında oluyorlar. Şimdiye kadar izlediğim tek Kore dizisi ise you are beautiful dur.

4

Kore dizileri, genellikle lise ve ortaokul dönemindeki kişilerin ilgisini çeken dizilerdir. Bu diziler bir dönem ülkemizde çok fazla gündemdeydi ve herkes izliyordu. Çok güzel olduğunu söylüyorlardı. Hatta Kore dizisi hayranı oldukları için Korece öğrenmeye başlayan ya da Kore'ye gitme hayali kuranları görmüştüm.

3

Hiçbir şey anlamıyorum ve pek ilgim yok. Ama ufak bir kesit izlemiştim ve ana konu hafıza ile ilgiliydi. İdare eder diyebilirim

Kore dizileri ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.