4.4

Bayatlayan ekmek.

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Fırından yeni çıkmış kıtır kıtır olan ekmeğin, üzerinden zaman geçtikten sonra uğradı yumuşama halidir. Bazı insan ekmeğin bu halini sevmezler ve atarlar. Bazıları için problem değildir yine tüketilebilir veya başka bir yiyeceğe çevirilebilir.

paylaş - şikayet
5

Lütfen bayatlayan ekmekleri çöpe atmayalım sokak hayvanlarına verelim.

4

Bayatlayan ekmek taze ekmeğin bir sirei boyunca bekletilip yumuşak kırışık bir hale girmesi genellikle yaşlıların tükettiği ekmekdir daha rahat yenildiği için ama genellikle bazı insanların attigi ekmektir ki çok kötü birşey dir çünkü durumu olmayan insanların bir kaç kuruş ucuz almak için fırın fırın gezdikleri ama bazılarının sadece bayat dediği ve çöpe attığı hiç hoş olmayan bir durum

3

Bayatlayan ekmek ben direk köfteyi çarıştırıyor çünkü köfte bayat ekmekden yapılır

5

Bayatlayan ekmeği çöpe atmamak gerekiyor yenebiliyorsa yenmeli tost yapışabilir veyahut çocuklarınızın çorbalarına doğrayıp yedirebilirsiniz nasıl olsa çorbanın sıcaklığından yumuşuyor ekmek çözüm üretmelisiniz hemen bayatladı yenmez çöpe atalım dememeniz gerekiyor ısraf ve günah köyde anneannemler bayatlayan ekmeği tepsiye dizer fırına verirlerdi ıslatır üzerine sos doker yerlerdi bende yemiştim tadı çok güzel oluyor böylelikle çöpe gitmiş olmuyor sizlerde bayatlayan ekmeklerinizi rondodan geçirip köftelerinizde dolmalarınızda kullanabiliceğiniz hale getirmelisiniz

paylaş - şikayet
5

Bayatlayan ekmeği genelde insanımız çöpe bağlar ve çöpten ise köyde hayvanları olan kişi toplar. Ekmek çokta bayat değil ise tost yapılarak değerlendirilebilir. Yada kendimiz değerlendirerek hayvanlara yiyecek olarak sunabiliriz.

4

Bayatlayan ekmeğin değerlendirilmesi için bir çok yöntem vardır. Atmadan bu yöntemlerden biri denenmelidir. Yumurtalı ekmek ya da tost yapmak en bilinen ve kolay yollardır. Kurutup galeta unu yapılabilir. Doğranıp ekmek pizzası yapılabilir. Hayal gücüne kalmıştır kişinin.

5

Bayatlayan ekmeği atmamak lazım çok günah ya hayvanlara yedirilmeli yada çocukların corbalarina karistirilmali köfte yapılmalı yani bir çözümü bulunmalı hemen atılmamalı.

5

köfte harcı için kullanıyoruz biz. önce robottan çekiyorum buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. gerektiğinde oradan köfteye kullanıyorum. hem pratikte oluyor tavsiye ederim hemde boşa gitmemiş oluyor.

5

hergün onlarca ton ekmek çöpe atılıyor o kadar aç insan varken çöpe atılması bu dünyanın ne hale geldiği anlamına gelir

3

onu sonra yumurtali ekmek yaparak cayin yaninda yiyceksin nefis oluyor

Bayatlayan ekmek. ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.