4.0

Lazımlık

önce - ürün kategorisine Zehob ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bebeklerin tuvalet alışkanlıklarını öğretmek için alınan bir üründür çocukları bırada bunalışkanşığa alıştırmamız için kullandığımız bir üründür çocuğa bu ürünle tuvalet eğitimini aşılamak ve ona bununöğretmek için geliştirilen bu ürün gayet yararlı bir ürün olmuştur

paylaş - şikayet
4

Küçük yaştaki çocukların tuvalete alıştırılırmasında kullanılan ihtiyaç giderme kaplarıdır. Genellikle onların oturabileceği şekilde olurlar ve plastikten yapılırlar. Çocuk ihtiyacını giderdikten sonra lazımlığın boşaltılıp temizlenmesi gerekir. Ayrıca bugün haberde gördüm küçük bir çocuk kafasını lazımlığa sokmuş geri çıkaramamış. Anne baba da çıkaramayınca itfaiyeye haber vermişler. Yani demem o ki kullanışlı bir alettir. Ama çocukları onunla da yalnız bırakmamakta fayda var. Ne olacağı belli olmaz.

5

Çocuklara tuvalet alışkanlığı kazandırılmaya çalışırken kullanılır.Temizliği kolaydır çocuklar için üretilmiştir boyu.Çocuğun tuvaletten korkmaması ve bezi bırakması için oldukça kullanışlıdır.Yaşlı ve hasta insanlarda kullanabiliyorlar.

3

Bebeklerde Tuvalet egitimi verilirken isimize cok yariyan kucuk oturak cis biraktirmakta etkili bir yontem kucuk cocuklar nedense klozetlere oturmaktan korkarlar ordan kucuk olan bu lazimlik tuvalet egitiminde büyük rol almaktadir

4

Genelde 2.5 yaşına gelen bebeklere tuvalet alışkanlığı kazandırmak için idrar veya dışkısını yaptırdığımız seyyar kap. Ama bazen de yaşları geçmiş veya bakıma muhtaç insanlar içinde kullanıldığını görmüştüm.

3

Bazı mağazalarda gördükçe içimi ısıtan çocukluğa döndüren plastik cisim :)

Lazımlık ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.