4.5

Oyuncak Ayı

önce - ürün kategorisine dirkpitt79 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Oyuncak ayılar çok tatlı olur yumuşacık tüyleriyle çocukların sevgilileri olur özelliklede kız çocukları. Son zamanlarda ise bu oyuncak ayılar büyüklerede hediye ediliyor, Erkekler kız arkadaşlarına büyük beyaz tüylü ayılar kızlarda bunu çok seviyor.

5

Oyuncak ayı dediğimiz şey tamamı ile Hani yani çocukların olsun Büyüklerin olsun ayrı bir sempatisi olduğu oyuncaklar diyebiliriz genellikle yumuşak boyu ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterebiliyor oyuncak ayıların Yani bir insan boyu kadar üretilen oyuncaklar da var veya da bir çocuğun kollarını sığabilecek büyüklükte de var

4

Çok klasik bir yılbaşı hediyedir. Almayan yoktur herhalde :)

5

Çocukların göz bebeği oyuncularından birisi oyuncak ayıdır çocukları geçelim büyükler bile seviyor bir çok genç kıza sevgilileri oyuncak ayı hediye etmektedir çokta şirin bir hediye bence.

5

Kız arkadaşıma geçen sene sevgililer gününde almıştım birtane ve çok sevinmişti bazen küçücük şeyler insanı mutlu eder kız arkadaşımıza mutlu eden oyuncak ayıydı siminize kar küresi alicam

5

Hemen hemen bütün kızların bayıldığı oyuncaklardan biridir. Yumuşaktır. Küçükten büyüye kadar birçok boyu vardır. Fiyatları da maalesef yüksek. Bana göre yaşı olmayan bir eşyadır. Her yaşta insana hediye edilebilir ve hediye edilen kişiyi mutlu eder. Onlara sarılıp uyumak, dizi izlemek çok keyiflidir.

Oyuncak Ayı ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.