4.7

Mavi Önlük

önce - diğer kategorisine mstf ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Siyah önlükten sonraki her okula özgü üniformadan önceki öğrencilerin giydiği okul forması diyebiliriz. Bence çok güzeldi. Bahçeler masmaviydi.

paylaş - şikayet
5

Benim zamanımda yani 90'ĺı yıllarda ilkokul çocuklarının okula giderken giydikleri önlüktür. Şuan haa mavi önlük var mı emin değilim, sanırım her okul kendine özel forma tasarlattiriyor.

paylaş - şikayet
5

İlkokul yıllarımda giderken giydiğim o zamanların okul formasıydı. Üstüne dantelli bir yakalık takardım. Her sabah uyandığımda annem kilotlu çorabımı giydirirken kilotlu çorabın yanlarından tutup beni de havaya kaldırırdı. Kızların mavi önlükleri elbise gibiydi erkeklerinki ise gömlekti. O günleri özledim.

4

İlk okul zamanlarında kullanılan öğrenci elbisesidir.Beyaz yakalıkları olurdu.

5

Aga be eskilerde giydigimiz mavi onluklerde ne anilar biriktirdik be o zamanlar en iyi zamanlardi bence ogrencilerin elinde telefinun olmadigi sinavlarin hafif derece kolay oldugu eski fotolarda gordugumuz babamizin annemizin dedemizin nenemizin okula giderken giydigi o mavi onlukler aga efsaneydi be insallah beni listen to me yaparsin haydi see you later kardesimm....

5

Zamanında bende mavi önlük giymiştim birde bakanlığı vardı bazıları sade düz beyaz birde desenli olanları vardı

Mavi Önlük ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.