2.8

Öğretmenlerin atanamaması

önce - diğer kategorisine mstf ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Fazla mezun az atama sonucu oluşmuş durum. Madem almayacaksınız bölümleri kapatın haylleriyle oynamayın kimsenin.hala deli gibi mezun veriliyor.

paylaş - şikayet
1

Maalesef en büyük sorunlardan biridir. İnsanlar bu yüzden öğretmenlik yapmayı isteseler bile atanma probleminden dolayı bu mesleğe yönelmekten çekiniyorlar. Atanabilmek için Kpss'den yüksek bir puan almak lazım ama bu da hiç kolay değil. Atanamayan bütün öğretmenlere sabır diliyorum. Umarım en kısa zamanda atanırlar.

5

Yuksek puan alsalar dahi atanamayan bir cok öğretmen var ve buna bi care bulsalar iyi olacak okumak icin o kadar dirsek çürütüyorlar ömürlerinin bir kısmı okumakla geciyor peki ya sonra evde oturmak yada farkli isler yapmak kimisi hem çalışıp hem okuyor yazik günahtır o kadar emege biraz saygi

5

30 bin sosyal bilgiler öğretmeni mezun var, üniversiteler hala cayır cayır mezun veriyor ve yıllık atamada 289 civarı Soysal bilgiler ataması oluyor. Bunun çözümünü arayan yok tek söylenen her mezun öğrenci kendi alanında atanamaz. Tamam ama yıllarımızı veriyoruz buna bir çözüm lazım. Artık kapatın şu bölümleri kimse girip ömrünü boş bir amaç uğruna heba etmesin.

Öğretmenlerin atanamaması ortalama puanı 2.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.