3.4

Acun Ilıcalı olmak

önce - kişi kategorisine Overland ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Acın ılıcalı olmak her türk gencicnin hayalidir.Yapılan bir ankentte çocuklara büyüdüğünüz de ne olmak istersiniz dendiğinde acun ılıcalı olmak istediğini belirtmişlerdir.Peki Acun Ilıcalı nasıl bu hale geldi.Yurt duşında röportaj yapardı gülmekten yarılırdık ingilizceside çok iyiydi çok yeteneki olduğu kesin,filmlerde ,dizilerde milyon dolarlık harcama yaparken o ses türkiye,survivor,yeteneksiniz türkiye gibi çok küçük bütçelerle çok büyük paralar kazandığı kesindir.Şeytan tüyümü vardır ekibimi iyidir her ikiside.Çalıştığı insanlar genelde arkadaşlarıdır ve onlara bağalılıylq bilinir.Sizde acun mu olmak istersiniz yoksa kendini mi siz karar verin.

2

Acun ılıcalı olmak dünyanın en ücra köşesi de olsa turistik bir yer ise gexip görebilmek demektir.acun ılıcalı olmak sempatik başarılı sevilen bir sınıcı olmak demektir.acun ılıcalı olmak eşinden boşanıp kendinden bayagı küçük bir bayanla aşk yaşamak demektir.acun ılıcalı olmak kanal sahibi olmak zengün olmak demektir.

2

acun kariyerini inanılmaz korkunç ilerletti...ama muhabirlikten bu durumlara gelmesi şaşırtıcı tabiki

4

Paraya para dememek diyebilirim. Aslında şu anda bulunduğu yere gelebilmek için çok şey kaybetmiş ve çok çaba sarfetmiş bir adam. Muhabirlikle başladığı yolculuktan çoğu kişinin Türkiye'nin en iyi televizyoncusu diye nitelendirdiği birine dönüşmüştür. 2018'de Şeyma Subaşı'yla yaptığı evlilikle ve aynı yıl boşanmalarıyla sık sık gündeme gelmişlerdir. Bir de şu nafaka olayı var tabii. Çok uzun bir süre gündemden düşmedi. Acun Ilıcalı ne yaptığını bilen başarılı biri bana göre. Neyin izleneceğini neyin beğenileceğini çok iyi biliyor. Ayrıca programlarını halkın isteğine göre şekillendiriyor.

5

Daha dün üniversitemizde ödül törenine katıldı ve okumadan bu kadar üne şöhrete kavuşmuş bir insan erzurumludur ve türkiyenin sayılı zenginlerinden birisidir ilk önce muhabir olarak başlayıp sonra ilerleyerek kendi kanalını açmış kendi programlarının sunuculuğunu yapmış kişidir

paylaş - şikayet
5

Jet ile Avrupa maçlarına gitmek, kanal sahibi olmak, boşandığı eşi eşlerine yüzbinlerce lira nafaka vermek...

3

zengin ve televizyon kanalı olmak demekdir ama adam emeğiyle geldi spikerlikden ordan şurdan hep çalışarak yapdı

Acun Ilıcalı olmak ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.