4.3

Makale Yazma Siteleri

önce - websitesi kategorisine Stcing ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Makale yazarak ücret alabileceğiniz sitelerdir. Bu siteler kullanıcılarına kelimeye göre ücret ödemektedir. Özgün, kopya içerik olmadan, seo kurallarına uygun makale yazmanızı isterler. 100 kelimeden 1000 kelimeye kadar hatta daha fazla yazı yazmanız gerekebilir. Tabi ücrette buna göre artar ve daha fazla kazanırsınız. Bazı makale sitelerinde ise satıcı sizden talep edebiliyor. Siz yazıyorsunuz satışa çıkarıyorsunuz onlarda ayrı bir olay.

5

Yazmayı seven ve kendinede aynı zamanda ekonomik kazanç elde etmek isteyen yazarların ragbet gösterdiği bilği dagarcıgının da gelişmesine katkıda bulunan sanal sitelerdir.

3

İyi makele ücretli kendin sectigin konularda makaleler yazarsın ve makaleleri okurlar isteyen ücretli siteden satın alır

5

Makale yazma siteleri gerçekten iyi bir kazanç sağlayabileceğiniz sitelerdir. Çoğu güvenilir değildir ve sistemleri oldukça bozuktur. Piyasadaki en iyi makale sitesi şu ana kadar yazkazan olarak biliniyor. Makale sitelerinde genelde 100 kelimeye 50 kuruş verirler ve bu seviyen ilerledikçe artar. Fiyatı kendinin de belirleyebildiğin siteler de mevcuttur.

5

Yazmayı seven insanlar için hem ek gelir sağlanabilecek hem de keyifli ve verimli zaman geçirilecek sitelerdir. Makalelerde belli anahtar kelimelerin doğru şekilde kullanılması ile seo çalışması da yapılmış olur. Her makale için ufak tefek araştırmalar da yapılacağı için yazarların kendilerini geliştirmesi ve bilgi dağarcıklarını arttırmaları açısından da faydalıdır.

5

Genelde kelime başına ücret alınan measala 100 kelime 1 TL gibi komik rakamlardan ödemeler yapan sitelerdir. Birkaç tanesi güvenilir olsa da 240 TL gibi ödeme sınırları var. Yok kazandığının yüzde seksenini çekebilrian gibi saçma kurallar koyup seni kölesi yapmaya çalışan sömürü sitelerdir. Çok güzel para kazananlar da var. Ama işsiz olacaksın bir de tüm gününü vereceksin.

2

Bir kelime sayısı verilip üyelerinden makale yazması isteniyor ve karşılığında bir ücret veriliyor bu sitelerde. Uğraşıp yazılan 300 kelimelik makalelere 1 lira veya 1.5 lira veriyorlar diye biliyorum. Makale yazmak ne kadar zordur bilen bilir. Bence emeğe değmeyecek bir uygulama.

4

Makale yazma siteleri kelime sayısına göre ödeme aldığınız sitelerdir.100 kelime 1,5 ya da 2 lira şeklinde . yalnız her site güvenilir olmayabilir paranızı alamayabilirsiniz. ödemenin ise bir alt limiti belirlenebilir.

5

Makale yazma siteleri, Ahemetesor gibi internetten az da olsa kazanç sağlamak isteyenler için uygun sitelerdir. Bu sitelerde 100 kelimeye 15-2 Türk lirası verilir. Ama makale yazmak öyle kolay bir iş değildir. Önce iyi bir araştırma yapmak gerek daha sonra detaylı bir makale yazmak gerekir. Bunun sonucunda da para kazanabilirsiniz.

3

Makale yazma siteleri makale yazarak para kazanabileceğiniz sitelerdir. Örneğin benim en iyi bildiğim sitelerden birisi yazkazan.net. Bu sitede makale başı 1.25 kuruş gibi paralar alıyorsunuz. Çok fazla vakit harcanması gereken ve maalesef yazdığınız her makaleninde kabul edilmediği bir site. Böyle bakınca mantıksız geliyor.

Makale Yazma Siteleri ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.