4.7

1 Kadın 1 Erkek

önce - dizi-film kategorisine mstf ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

18 yaş üstü bir komedi dizisidir. Kadın erkek ilişkileri hakkında her şeyi bulabileceğiniz mizahı bol bir diziydi. Dizi içinde ev hallerinden cinselliğe her şey vardı. Şu an yayınlanması mümkün değildir bence.

paylaş - şikayet
5

1 Erkek 1 Kadın sırayla Türkmax,Star TV ve Fox
2ta yayınlanan Türk komedi dizisi.Başrolde Demet Evgar ve Emre Karayel canlandırıyor.

5

Çok beğenerek izlediğim bir programdı. Bitmeseydi halen zevkle izlerdim. Demek Avgar ve Emre Karayel'in canlandirdigi ikili oyun gibi program .Birbirlerine çok yakışıyorlardı, yüz mimikleri çok güzel kullanıyorlardı. Gayet başarılı bir programdı. Kısa kısa parçalar hâlinde skeçler yaparak sadece iki kişiden oluşan bir skeç yada programdır.

paylaş - şikayet
4

Demet evgar ve Emre karayelin oynadığı sadece ikisinin gözüktüğü diğer konukların sadece vücutlarının gözüktüğü veya sesinin duyulduğu bir diziydi. Genelde gece geç saatlerde başlardı bir Kadın ile bir erkeğin yaşadığı ilişkiyi espirili bir dille anlatan bir diziydi.

5

Ben bu gibi yayınşarı kınıyorum topluma ve gençlere kötü alışkanlıklar kazandırıyor rtük bunlarada bir el atsa bence güzel takta yaptığı iğrenç şeyleri sergiliyorlar buda çoçuklarımıza kötü alıkanlıklar kazandırıyor.

5

bence oyunculuk açısından ve değinilen mesajlarla iyi bir komedi diziydi. gece yayınlanıyordu bu da örnek olmayan davranışlardan ötürü iyi bir uyvulamaydı.

1 Kadın 1 Erkek ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.