4.0

Bonus kazanamama

önce - diğer kategorisine Mysdzdr ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Ap kurunun yükselmesinin ardından bonuslar hiç yok denecek düzeyde azaldı. Saatlerce sitede soru cevaplamama rağmen 1 ap ancak kazanabildim. Bu durum da gerçekten canımı sıktı ve beni üzdü. Sevdiğim bir site ancak bu şekilde devam ederse burada takılmayı düşünmüyorum.

5

Ap kazanamamanin tek sebebi ap kurunun yükselişi ve sistemdeki bazı değişikliklerin olumlu olmamasından kaynaklanıyor. Ben azda olsa kazanıyorum .fakat bu gidişle kazanç eldeedeceğimi hic sanmıyorum.

5

Evet bu ara ahmet e sor bonus vermez oldu nedense cevaplara da tek tük puan geliyor, bana kalırsa düzelecek sistem, ap artış gösterdiği için şuan heralde bir düzenleme yapıyorlar sistemde

5

Gelmiyor artık ödül sorun aslında ödül değil ödül gelmeyebilir bunda sıkıntı yok ama en azından soru cevaplara 1 AP bile olsa gelmesi lazım hem ödülü imkansız hale getirip 2 AP ödüle düşürüp hemde soru ve cevaplara AP gelmemesi bir anda sitenin aşırı şekilde düşüş yaşamasını üyelerin aşırı sıkılmasını sağladı ben bu kadar beklemiyordum günlük 100 AP bile kazanamayız ben söyleyeyim 100 AP bile yapamayız gibi geliyor 25 cevapta 5 AP 50 cevapta 10 AP 100 Cevapta 30 AP ki gün geçtikçe dahada kapatılacak gibi en sonunda AP filan yok arkadaşlar artık forum olarak kullanıyoruz demezlerse iyidir

3

biraz önce bir cevap da 20 ap kazandim bence daha dikkatli cümleler kurmamız gerekiyor.
herhangi bi problem görmedim ben ve ilkkez 20 ap aldim şimdiye kadar.
genel olarak daha uzun kullanan arkadaşlar yorum yapacaklardir bende daha yeniyim çünkü
bakalim kismet ne kazanacağimiz.

5

Kaç gündür bonus kazanamıyorum ,bonusu bırak Ap bile kazanamıyorum aynı yerimde sayıyorum. Bu böyle ne zamana kadar devam edecek acaba. Sonuçta para kazanmak için burdayız, kazanamazsak nasıl olucak cikicazmi yani.. Ahmetesor'un buna bir çözüm üretmesi gerek ..

paylaş - şikayet
2

Evet kazanamıyoruz çok zorlaştı ap kuru arttı ama keşke bonuslarda çok olsaydı böyle olmuyor ki baya zorlaştı şimdi üzücü bir durum bence bir an önce düzeltilir umarım hevesimizi kırıyor bence bu durum.

4

5 saatir soru cevaplıyorum ap kazanamıorum bonus fln hikaye

5

evet her zamanki gibi buradayım ama bir çok soru cevaplamama rağmen hala 80 ledeyim.artık eskisi gibi ap puan da vermiyor zaten reklamda alınmıyor şu anda kış ayıda denyor ondanda olabilir.ama ileriye doğruda artabilir.ama puanlar üstten yüksek yüksek indiğinde çok hoşumuza gidiyordu.

5

Üyeliğim bugün onaylandı ne kadar sorulara cevap versemde soru sorsamda ap kazanamıyorum bendeki şans da bu kadar olur

5

Bugün iki tane 10 bir tanede 25 AP bonus kazandım verdiğim cevaplardan çok sık girmedim ama sanki tekrar bonus vermeye başlamış gibi hatta 25 i alınca şaşırdım acaba 25 cevabı geçtim diye mi baktım ama Yok soru bonusuydu motivasyonum birden yükseldi inşalah böyle devam eder.

5

Henüz yeni üyeyim, sitenin eski halini pek bilemiyorum ama üyeliğimin onaylandığı gün peş peşe 10 20 50 AP gibi bonuslar geliyordu ve bunun dışında da yaptığım yorumlar karşılığında az da olsa AP kazanabiliyordum. Ama dünden beri yaptığım yorumların ve sorularımın neredeyse hiç birinde AP kazanamıyorum. Sadece nadiren 15, 20 AP bonus geliyor. Sanki cevaplarım için vermediği APyi toplu olarak veriyormuş gibi. Umarım bu geçici bir durumdur ve hepimiz eskisi gibi kazanmaya devam edebiliriz.

4

Bende anlayamadım bu konuyu ya ne yapmak gerekiyor ap için Allah aşkına biri söylesin ya müslümanın evlatları :)

5

Bunu sanırım hiç birimiz anlayamıyoruz. Yüksek aplara alışınca şimdi zorumuza gidiyor belkide.

3

Cidden insanların şevklerini kırıyorlar,sistem amacından şaşıyor.Bunun düzeltilebilir olduğunu ve yakın zamanda bu kadar şikayetin sonuç bulacağını düşünüyorum.

4

Bilerek bonus kazandım birdahada kazanamadım malesef

paylaş - şikayet
3

bonus nasıl kazanılıyor bilmediğim için henuz daha kazanamadım

Bonus kazanamama ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.