4.4

Evde ayakkabı ile dolaşmak

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Benim evde asla izin vermeyeceğim bir durum. Hiçte hijyenik bulmuyorum zaten bu durumu. Bunu modernlik sembolü gibi görenleri de anlayamıyorum açıkcası. Modernlik bunun neresinde olabilir ki. Dışarının bütün kirini ve mikrobunu eve taşımak mı modernlik olacak.

5

evde ayakkabı ıle dolasanlar ya cok zengın yada ögrencı evı bekar evı kıvamında bır evdır. yoksa normal evde annelerin asla izin vermeyecegı bır durumdur. kırlı corapla dolasmaya izin vermeyen turk annesınden ayakkabıyla dolasmaya izin vermesı beklenemez zaten.

4

Evde ayakkabıyla dolaşayımda terlikle kovalasin demi o dolaştığım yerleri tek tek yalatir valla. Hem evde ayakkabiyla mi dolaşılirmis canim bikere hijyen açısından dogru degil sokakta geziyorsun millet tükürüyor ediyor wc ye giriyorsun çamur felan olur ev sahibine de büyük bir saygısızlıktır bence. Hem evde ayakkabiyla dolaşınca da cool olunmaz ki evi pislik mi götürsün

5

Asla kabul etmem mikrop yuvası ayakkabı ile girmek aykırı kesinlikle kabul etmem.Hatta kapı eşiğine bile bastirmam

4

Modern oluyum diye mikrop taşımak sadece kesinlikle izin vermem.

3

Evde ayakkabı ile dolaşmak nedir ya sokaktaki tüm mikropları eve getirmek hemde ayak saglıgı için uygun degil bence yanlış bir durum asla yapmam yaptırmamda

4

Evde ayakkabıyla dolaşmanın medenilikle bir alakası olmadığını sırf üşengeçlikten insanların evde ayakkabı ile dolaştıgını düşünüyorum.Çünkü zaten ayakkabı içerisinde olan ayak rahat olmadığı için evde terlikle dolaşıp ayağa rahatlatmak en idealidir.

Evde ayakkabı ile dolaşmak ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.