4.4

Aile fotoğrafı

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Eskiden hangi eve girsek mutlaka duvarda fotoğrafçıda çekilmiş sararmış bir aile fotoğrafı olurdu. Sanki bu bir gelenekti. Tüm aile en güzel giysilerini giyer ve fotoğrafçıya gidilirdi. Akıllı telefonlar ve dijital makineler sayesinde bu güzel gelenek de tarihe karıştı. Benim bir aile fotoğrafım yok mesela bu devirde.

5

Ailecek çekilen fotoğraflara deriz bunu hep birlikte aile ile çekilen fotoğraflar önemlidir bende çok severim aile ile çekilen fatoğrafları hep birlikte anı oluyor böyle şeyler güzel oluyor.

5

Cok degerli ve anlamlidir, ozellikle aile bireylerinden birisini kaybettigimiz zaman, o fotografin degeri milyonlarca kat artacaktir.Sonuc olarak diyoruz ki iyi ki fotograf makinalari ve boyle teknolojiler icat edilmis, bu sayede kaybettigimiz insanlari, evcil hayvanlarimizi, gezip gordugumuz yerleri aslinda sonsuzlastirma ozelligini elde etmis oluyoruz.Tabii ki de fotograf gercek hisse veremez, ama yine de bizi guzel bir sekilde teselli edebilir.

5

Eski zamanlarda o aileye mensup kişilerin fotoğraf makinası olan tanıdıklarına çektirirlerdi. Bu fotoğraflar çerçeveletip duvarlara asılırdı. Son zamanlarda fotoğraf makinesiyle ile çekinen Kişiler iyice azaldı. Artık telefonlarla çekiniliyor ve telefonlarda saklanıyor.

2

tüm aile bireylerinin bir araya gelerek çektirdikleri fotoğraf. müsamele veya mezuniyet törenlerinden önce, hazır saç baş yapılıyken hemen fotoğrafçıya koşulur, bir iki aile fotoğrafı çektirilir ve çerçeveletip itina ile salona konur eskiden daha çok çekilirdi böyle fotoğraflar şimdi cep telefonu hepsinde kamera var ama kimse artık fotoğraf çekinmiyor eskisi gibi herşey eskiden güzeldi.

Aile fotoğrafı ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.