3.9

Benim Kocam Yapmaz

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Biz Türk kadınlarının kocalarının bütün kabahatlerini örtbas etmek yok saymak için sık sık sarfettikleri cümledir bu cümle. Asla acaba yapar mı diye sorgulamaz benim kocam yapmaz der çıkarlar işin içinden. Oysa en çokta o yapmaz denenler yapmaktadır her ne yapılıyorsa onu.

3

Bütün kadınlar bunu söyler benim kocam yapmaz derler am işte yanılırlar bu konuda daha doğrusu bunu diyenlerin kocası daha çok pislik yaparlar ihanet eder aldatır her türlü şeyi yaparlar ama işte ayrıca bu replik kırgın çiçeklerdeki kadını hatırlattı o da öyle derdi kocası için ama kocası her türlü pisliği yapan biriydi.

1

Genelde her evli kadının söylediği kullandığı bir cümledir bu. Ama ne yazık ki her erkek gibi kendi kocaları da yapar. Bir insan bir kere yapmışsa bunun devamı da gelir. Hiç kimse değişmez. Sadece değiştiğini zannedersiniz. İşte bu yüzden de atalarımız bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur sözünü söylemiştir. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

5

Genelde uzun süredir evli olan bayanlar benim kocam yapmaz derler. Ama kocası yıllardır onu aldatmış başka çocukları var. Kadın hala benim kocam yapmaz, diyor. Böyle diyenler hiç kocalarını tanımadan yaşamışlar. Eskiler derle ki, insanoğlu çiğ süt emmiş her türlü şey beklenir ondan, gerçekten de öyledir. İnsanlara fazla güvenmemek gerekir. Her zaman temkinli ve uyanık olmakta yarar vardır.

1

Kocalar hep yapmaz kadınlar kocalarını yapmaz olarak görürler genelde o yüzden bu düşüncedeki kadınlar bizimle ilgili hiç bilmiyorlar kocalarının yapmalarında ki sebepler evdeki yapmadıklarıdır. :)

5

Bu zamanda yapmayan erkek varmıdır acaba. Genelde bu kelime aldatma üstüne kullanılır o yüzden bende aldatma üstüne soylicem. Kadınlar başkalarının yanında benim kocam yapmaz etmez derler ama sözde aslında onlarda güvenmez inanmazlar. Sadece kendilerini alçaltmak istemezler ,çünkü gercekten hoş olmayan bir durum ve biz kadınlar bundan utaniyoruz. Utanması gereken erkekler olmasına rağmen onun yaptığından biz utaniyoruz ne acı dimi..

paylaş - şikayet
4

Benim kocam yemek yapmaz,yapamaz çünkü eli yakışmaz kısacası beceriksiz diyebiliriz.

4

Bal gibide yapar. En guvendiginiz insanlar neler neler yapmiyorda kocaniz yapmasin

5

Evli kadınların her ne olursa olsun kocalarını korumak amacıyla söylediği sözdür. Bir sohbette kocası ile kötü birşey söylendiğinde bu konuyu bilse veya bilmediği halde kocasını korur. Bunun nedeni kocasını satmamaktır.

5

Benim kocam yapmaz değil benim kocam bal gibide yapar. Yapmaz dediklerimiz hep yaptı. Benim kocam da yapar ona güveniyorum.

5

Genellikle aldatmalarda eşine güvenen kadınların herhangi bir durumda eşinin suçlu olarak gösterilmesiyle ona güveninin tam olduğunu belirtmek yaptığına ihtimal vermemek için eşini savunmasıdır.

Benim Kocam Yapmaz ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.