4.4

İngilizce Öğrenmek

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hemen hemen hepimizin okuldan edinilmiş bir İngilizce temelimiz var. Fakat hiç bir zaman konuşmaya yetmeyen bir İngilizce bu. Bu seviyemizi daha yükseltmek ve kulak doygunluğu kazandırmak için alt yazılı filmler izlemek son derece etkilidir. İzlediğimiz her filmden bir cümleyi bok alıp onu ezberleyerek beynimize kaydederek bir hayli ileri seviye taşıyabiliriz.

5

İlkokul 4. Sınıftan beri her öğrenci İngilizce dersi görür. Bundan sonra eğitim hayatı bitene kadar her sene o dersi zorunlu almasına rağmen hiç bir zaman bir insan İngilizce öğrenemez. Türkçe ile İngilizce arasında farklar olduğundan dolayı öğrenmesi zor gibi gelir. Günümüzde İngilizce önemlidir. Çünkü artık bir yere girmek için öncelikle İngilizce seviyen nasıl diye soruyorlar.

4

günümüz şartlarında iyi bir kariyer hedefleyen insanlar için türkçe konuşmak kadar önemli bir hal almıştır.

4

İngilizce öğrenmek bizim ülkemizde zor olur kurslar ve okul pek işe yaramıyor o yüzden yurtdışına gidilip öğrenilmeli daha iyi olur ve çok daha rahat ingilizce öğrenilir bu sayede hızlı ve tam öğrenilir.

2

En çok yapmak istediğim bir şey fakat olmuyor onun için ingilizce konuşmak gerekir öğrenebilmek için yani kelime öğrenmek yetmiyor ezberlemekte yetmiyor yani konuşma akışında olması ve kelimelerin hangi yerlerde kullanılması gerektiğini bilmek gerekir. 6 ay direk hep yabancı dil konuşup eğitim alınması gerekir.

5

İngilizce eğitimi ilkokul yıllarından başlıyor üniversite yıllarına kadar devam ediyor.Eğer bir kurs alarak desteklemezseniz ingilizce öğrenmeniz zorlaşır bol bol pratik yapılmalı ezberci öğrenmeden vazgeçilmelisiniz. Artık üniversite bitirmekte yeterli olmuyor.Bunun yanında dil bilmek sizin iş bulmanızda kolaylıklar sağlar.Kabin memuru alımlarında dil bilmek şartı vardır.

5

Ingiliz dili ve edebiyati okudugum icin, cevremdeki herkesin ingilizcemi nasil gelistirebilirim diye sordugu insan haline gelmis bulunuyorum.Okuldaki hocalariniza sorun diyorum, zira ben de okuldaki hocama sorup onun fikirleriyle ilerlemistim.

4

Cidden isteyerek yapılmazsa öğrenilemez. İmkaniniz varsa yurtdisina cikin az azimle halledersiniz yoksa uygulamalar kurslar...

İngilizce Öğrenmek ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.