4.0

Havale Geçirmek

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çocuk sahibi ailelerin belki de en büyük kabuslarından biridir havale konusu. Özellikle de küçük bebeklerde çok ciddi bilinç kaybına varan sonuçlar doğuran yüksek ateşi tarif etmek için kullandığımız terimdir. 38 derecenin üstünde ki ateş havale anlamına gelir ve sıkı takip edilip tedbirler alınmalı gerekli halde hızlıca sağlık kuruluşuna baş vurulmalıdır.

4

Küçük yaşlardaki çocuklarda sıkça olur. Bu zamanlarda doğru tedavi edilemez ise, çocuklarda ağır hasar olur. Bu zamanlarda hem çocuk için hemde ailesi için çok önemlidir. Küçük yaşlardaki çocuklar iyi gözlemlenmeli. Çünkü bir havale geçirse ve önemsemesen hayatı mahvolur.

2

Yüksek ateşli bir hastalığa düşen kişilerin havale geçirmesi söz konusudur. Çoğu kişiler havale geçirdiği zaman vücutlarında kalıcı etkiler gösterebilirler. Kısmi felç olanlar ve zeka geriliği olanlarda oluyor.

5

küçük yaşlarda geçirilen ateşin çok hzlıca yükselmesi

4

Bu kötü bir durumdur bazı insanlarda bu hastalık var havale geçirme riski bu hastalığın sonu ölüm bile olabilir çok tehlikelidir kesinlikle uzak durmak lazım ama doktor kontrollerinden geçmek lazım bunun için tedaviler var yapılmalı.

Havale Geçirmek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.