4.5

Üvey anne

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çok defa duyarız kötü üvey anne örneklerini. Onları saymıyorum. Bazı anneler çocuklarını rahimlerinden değil kalplerinden doğurur. İşte o anneler üvey annelerdir. Üvey dediğime bakılmasın aslında çok değerlidirler. Kendi doğurmadıkları çocuklar için hayatlarını seferber ederler. Onlar elleri öpülesi annelerdir bana göre. Kötülük için uğraşan kötü üvey anneleri konuşmaya bile gerek yok. Onlar insan olmaz demekle yetiniyorum sadece.

5

Allah evladınızı eline düşürmesin diyim ben. Genelde nedenini bilmediğimiz şekilde zalim ve acımasız olurlar. Eziyet edip insanlıktan çıkanı bile var. İyisi de vardır tek tük ama bence. Üvey anneler alacakaranlık da olur gerçek hayatta ama hep bir soğukluk. eşinin sevgisini mi diğer evladından kıskanıyor anlamadım.

5

Bomba etkisi geniş alanlara yayılan zarar verme yıkma etkisi çok fazla olan bir kimyasal patlayıcıdır.

3

Üvey anne demek çocuklara kötü davranan insan profili çiziyor ama her üvey anne kötü değildir iyi insanlarda vardır baba bazen kör olur evde çocukların neler yaşadığını bilmez ilgisizdirler bu kişiler o yüzden doğru kişiyle evlenmeliler çocukların hayatlarını karartmasınlar kesinlikle.

4

Üney anne diyince her insanın aklına babası cici anne getirir. Bu kadın genç olur yada babayla aynı yaşta olur. Bu kadının kendi çocukları varsa onlarda gelir. Kendi çocuklarına iyi bakarken adamın çocuklarına bakmaz, kötü davranır. Bazı üvey annelerde adamın çocuklarını sanki kendi çocukları gibi sever.

5

Baba ile annenin ayrılması yada annenin vefatı sonrası babanın yeniden evlenmesi ile yeni eşin çocuklara karşı konumudur üvey annelik. Genel anlamda kötü, gaddar ve sinsi olarak bilinir ancak aksine çok iyi ve merhametli üvey annelerde vardır. Kanunen annelik hakkı verilmeyen üvey anneler toplum olarak da anne olarak görülmez.

Üvey anne ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.