4.0

Dövme Sildirme

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bazen insanlar bir anlık kararları sonucu yaptıkları şeylerden pişman olurlar. Dövme de o şeylerden birisidir. Dövme sildirme işlemi yaptırmaktan çok daha zordur. Fakat neyse ki günümüzde bu mümkündür. Dövmeler ya lazer ile silinir yada üzerine başka bir şekil ilave edilerek alttaki silinmek istenen dövme kapatılır yani başka bir şeye dönüştürülür. Bence bu yöntem sildirmekten çok daha iyidir.

5

Bendede çok dövme var sildirme yeni çıktığı dönemde sormuştum 10 seans her seans 300 dolar demişti pahalı bayağı sildirmedim o yüzden şimdi daha yaygın lazerle siliyorlar fiyatı düşmüştür belki ama renkli dövmelerde iz kalıyormuş siyah olanlar tamamen gidiyormuş dövme yaptırırken iyi düşünmek lazım

5

Bazı kişiler hevesle yaptırdığı dövmeleri bir anda silmek isterler. Bu dövme işlemi aynı dövme yaptıktan acıdan daha zor oluyor. Çünkü dövmeyi sildirmek için insan vücudunu yakıyorlar. Bildiğim kadarıyla dövme sildirme işlemi de parayla yapılıyor.

3

Zor bir durumdur yaparsın ve sonra sildirmeye calışırsın can acısıda cabasi tabi çok acı verici olur sanırım hep öyle görüyoruz bu kişileri sildirirken canları acıyor madem sildireceksin iyi düşunmeden yaptırmayacaksın.

4

Genelde lazer ile birlikte yapılan işlemin adıdır. Kalıcı dövme sildirmek için kullanılır. Uzunnve seanslarca süren bir işlemdir. İleride cilt kanserine neden olabilir.

5

bildiğim kadarıyla seans larla oluyor uzun bi süreç olabilir tam da bilgim yok

3

Patlayıcı maddedir savaslardan kullanılan yada darbede kulöanılan kötü bır olay ıcın patlatan maddedir kötü bsy zararlı

2

Sildirecektinde nedrn yaptırdın bazı dönemlerde bu özenti olarak dövme yaptıranlar sonradan onlar için bir anlam taşımadığı için bu şekilde kurtulmaya çalışıyorlar.

Dövme Sildirme ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.