4.3

Volkswagen Polo

önce - ürün kategorisine Mysdzdr ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Volkswagen diğer araçlarına oranla en sevimlisidir diyebilirim. Küçük bir yapıya sahiptir. Golf den iyi olmamakla beraber bu aracımızda kalitelidir.

5

Alman firması olan markanın golf den sonra tasarımı en güzel arabasıdır.Özellikle son modeli kinetik tasarımlıdır.

paylaş - şikayet
5

Bu arabayı ve markasını çok severim kaliteli arabalar yapıyorlar kesinlikle benim çok hoşuma gidiyor bu arabalar kaliteli ve sağlam oluyorlar sürüş keyifleride çok iyidir bu arabaların o yüzden çok beğenirim kullanılabilecek arabalardır.

5

Yakıta çok para vermek istemeyenlerin tercih etmesi gereken arabadır. Düzgün bir kullanımda şehiriçinde bile 4.2 lt yakıt tüketimini geçmiyor.

3

Türkiye'de orta halli insanların kullandığı dayanıklığı arızayı az veren araç modelidir. Üretimi Almanya'da olan can güvenliği aynı tutarda diğer araçlara göre daha özellikli olması ile kullananlar açısından daha çok ön plana çıkan araç türüdür.

5

Wolsvagen güzel bir araç konforu felan yerinde olmak Nissan Qashqai kendisini hem Türkiye hemde dünya çapında kanıtlamış bir SUV. Nitekim; Qashqai Avrupa'nın en çok satan SUV'udur. Peugeot 3008 ise henüz çok yeni bir araç. Aracın önce kendisini kanıtlaması ve ispatlaması lazım. Kendine belirli bir pazar ve piyasa oluşturması lazım ki ben bu saydığım özelliklerin hiçbirini Peugeot da göremiyorum Nissan da tüm bu özellikleri görebiliyorum. Qashqai çok iyi bir araç fakat artık yenilenmesi gerekiyor. Ama wolkvanın yerini tutmaz bence

Volkswagen Polo ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.