5.0

Seccadee

önce - ürün kategorisine durusel ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Üzerinde bir kişinin namaz kıldığı kumaştan olan namazlık yaygı

5

Namaz kılmak için yapılmış bir bezden üründür namazı bunun üzerinde temizce kılmanı sağlar bu bez sayesinde çok güzel olur seccadeler renkli ve kalın olurlar yumuşacık olur bunlar.

5

Müslümanların namazlarını üzerinde kıldığı kumuştan yapılmış namazlıktır. Bunlar genelde desenli olurlar. Temiz olmasına dikkat edilmesi gerekir.

5

Seccade namaz kılan kişinin namaz kıldığı yerin temiz olmadığını düşündüğünde seccadeyi yere serip öle namaz kılar. Bununla birlikte namaz temiz yerde kılınması gerektiğinden temiz kılınmasını sağlayan örtüdür.

5

Namaz kılmak için üstünde mevcut desenleri olan Bir evladın kokusunu ciğerlerine doldurmanın hazzını bilmez evladı olmayanlar, ya da evladından ayrı bir anne babanın yaşadıklarını anlayamazlar. Çünkü bir kere kokladın mı evladını, bir daha hiç gitmez burnundan onun kokusu. Kimi anneler bebekleri için “onun bokunu yerim ben” derler de siz ağız bükersiniz, mideniz bulanır, ama o anne yer evladının bokunu çünkü onun kokusu senin bildiğin kaka kokusu değildir, anne başka alır onun kokusunu. 

5

Yere serilen üstünde namaz kılmaya yarayan birşeydir . Çok güzel namaz kılmak seccadeye baş eğmek nasip olur herkese inşallah.

Seccadee ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.