4.6

Korku filmi

önce - dizi-film kategorisine Mysdzdr ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

3

Genelde gece vakitlerinde izlenildiğinde insanı ürküten filmlerden biridir. Bu yüzden de korku filmi severler tarafından tercih edilir. Hele sinema salonlarında yüksek sesden dolayı o seansa girmesem bile seslerinden bile ürkerim. Şahsen tercih etmem. İnsanın psikolojisini bozduğunu düşünüyorum. Küçük yaştaki bireylerinde izlemelerini doğru bulmuyorum.

5

Korku filmleri en iyi yapan ülkeler Avrupa ülkeleridir. Türklerde korku film yapmaktadır ama bazen saçma filmler çıkmaktadır. Bu filmler genelde geceleri izlenir. Korktuğu halde hala izleyen birçok insan vardır. Tek başına izlendiğinde daha korkunç olur. Film bittikten sonra evde kimse yoksa bir sesten korkulur.

5

Türklerin sadece din konusundan yürüdüğü, izlerken insanı geren bazen ufak çığlıklara sebebiyet veren film türü. Bir insan neden kendini korkutmak ister bilemiyorum ama garip bir şekilde ben de izlemeyi seviyorum. Ve rahatlatan bir bilgi olarak şunu da eklemeliyim, gerginlik duygusu kalori yaktırıyormuş. Bu sebeple bir korku filmi izlemek yarım saatlik yürüyüşe eşitmiş :).

5

Uzun süredir izlemiyorum. Tavsiyesi olan yorumlara yazsın izleriz.

5

Korkunfilmi insanları heycanlandıran korktuğu anda farklı bir hormon salgılatan ve korkutan gerilim doku filmlerdir.genellikle insanlar yanlız izleyemez yanında biri olunca film dahi olsa güvende hissetmesini sağlayamak için tek izlemezler.

Korku filmi ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.