4.0

Mahmood coffee

önce - ürün kategorisine durusel ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Keyifli içmiş olduğunuz bu kahve dünyanın elit tarlalarında toplanıp özenle harmanlanıp içindeki formülü ile gerçek kahve

5

Harika bir kahve , güneydoğudan bir arkadaş göndermişti büyük kavanozla hayatımda ilk defa o zaman ictim gerçekten çok farklı tada sahip kendi bardakları da var hala kullanıyorum ve masamda :) bence şuan en iyi kahve bu aslında herkes tadına bakmalı . Ayrıca çayı da bulunmakta . Ellilik buzluk kutusundan bardak çıkmaktadır.

3

Arap malı kahvedir. Türkiye'de Suriyelilerin tercihidir. Yükselen kahve fiyatları ile bu kahveyi tercih edenler de vardır. Yoğunluğu azdır o yüzden çay bardağı ölçüsünde içilir, kahve kupalarında su içiyormuşsunuz gibi gelir. 2 litrelik plastik kavanozlarda içinde bardağı ile de satıldığını gördü bu gözler.

2

Bir zamanlar Ülkemizde hiç tercih edilmeyen ancak büyük reklamlar ve kalitesine kalite takan bu kahve son zamanlarda en fazla beğenilen sıcak içecekler arasına girdi.

5

Yeni bir kahve türudür benim çok sevdiğim bir kahve değildir tadını pek beğenmiyorum ama beğenen insanlar çok var yeni bir isimle yeni bir kahve olması biraz düşündürüyor insanı acaba nasil bir kahvedir diye ama içilebilir şans vermek lazım.

Mahmood coffee ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.