4.6

Mutlu yıllar

önce - diğer kategorisine Bodrum ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Her sene 31 Aralık tarihi yılnaşı olarak kutlanır ve yeni bir yıla girerken herkes birbirine mutlu yıllar dileklerinde bulunur. Ben de tüm Ahmetesor üyelerine buradan mutlu yıllar dilerim.

5

Yılın son günü 31 aralık senenin bitmesi yeni bir yılın başlaması demektir. Bu anda da herkes birbirine mutlu yıllar diler. Her yeni yil yeni umut demektir . Umarım yeni yıl herkese huzur sağlık getirir öncelikle mutlu bir yılımız olur . Herkese iyi seneler mutlu yıllar şimdiden .

5

Mutlu yıllar, yeni yıl için dilenen en güzel dilektir. 31 aralık ile birlikte yıl biter 00:00 ile yeni yıl başlar ve herkes birbirine yeni yıl diler. Yeni yıl herkese sağlık mutluluk huzur ve isteklerimizi getirsin . Güzel bir yıl olsun. Barış içerisinde ve bolluk içerisinde herkese mutlu yıllar

3

Evet yeni bir yıla giriyoruz bu yıla girerken çoğu kişi bunu soyler mutlu yıllar derler başkalarına benimde cok sıkca duyduğum bir şeydir bu söz herkes bunu der ama işte öylesine söylenen iyi dilek sözüdür.

5

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Kimileri için hüzünlü, kimileri için mutlu ,kimileri için normal bir yıldı. Benim için kötü bir yıl diyebilirim. Kayiplarim oldu ,sıkıntılı günlerim oldu ,üzüntülü zamanlarim çok oldu. Yeni yıl her zaman yeni bir umuttur ,yeni bir başlangıçtır, sıfırdan başlamak gibidir . Kötü günlerin hepsi geride kalsın, herkes için mutlu ,sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olsun dileklerimle mutlu yıllar...

paylaş - şikayet

Mutlu yıllar ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.