3.5

Aşk Acısı

önce - diğer kategorisine mstf ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Sevilen kişinin seven kişiye karşılık vermediği ya da severek ayrılma ya da belli sebepler sonrası ayrılık sonrası kişilerde oluşan duygu.kimse aşk acısından ölmez. Aşk Acısı çekenler kerem ile aslı ferhat ile şirin gibi çeşitli efsanelere dönüşebilirler.

paylaş - şikayet
4

bu acıyı en az bir defa yaşamak gerekiyor tarifi zor bir duygu yaşamayan bilmez

2

Aşk acısı kısa sürer insanlar sevdiklerinden ayrıldıklarında genelde bu acıyı hissederler ama kısa sürer bu acı çok fazla sürmez bu acı yok ölücem felan filan derler ama hepsi geçici şeylerdir çok uzun sürmez o yüzden üzülmeye gerek yok gelip geçici bunlar acı aşk da neymiş sen parasızlıgın açlığın acısını çek.

5

Hemen hemen herkezin başına gelmiştir mutlaka ,kimi sevgilisine ,kimi haberi olmadan platonik aşık olur. Kimi ölüyorum zannededer ,başka bir acı yok zanneder ,kimi kaybetme öfkesiyle saldırıya geçer, kimi ise hiç belli etmez kendi içinde yaşar anlamazsın bile. Yanlız aşk geçici bir durumdur. Aşk acısı da yenisini bulana kadardır. Kimseyi öldürmez. O an için çok canın yanar ama bir süre sonra geçer. O yüzden aşk acısı gelir ve geldiği gibi gider..

paylaş - şikayet
3

Aşk acısı bir aşk ilişkisinde bir tarafın yada her iki tarafında belli nedenler sonucu aşık olmanın verdiği üzüntü keder duygusallık ve duygusal olarak ve fiziksel olarak kendisini kötü hissetmek eksiklik hissetmek aşık olan kişilerin uğradığı bir ruhsal ve fiziksel olarak aşkın kahrını çekmesi aşık olunan kişiye duyduğu özlemi belirtir aşık olup birbirlerini sevenler ayrılırlarsa bu durum onlar için acıya dönüşür çekilmez olur tek taraflı olarak birini severken karşı tarafın ilgisiz olması ve aşkına karşılık bulamayanların da yaşadığı hüzünlü ve üzüntülü duygusal reflkes olur aşk acısı çekenler artık aşık olmak sevmek sevilmek istemezler bir daha yeni acıyı yaşamayı düşünmezler

3

Aşık olan kişinin çektiği acıdır. Öyle bir şey ki sanki birisi getirip koca bir dağı hop diye bırakıyor tam kalbinin üstüne. Kaldıramıyorsun ama kurtulmakta istemiyorsun sanki, tuhaf. Ki her zaman aşkından uzakken çekilmez bu acı, bazen aşık olduğun gözlerinin içine bakarken bile çekebilirsin. Çünkü biz insanoğlu böyleyiz, tuhafız.

Aşk Acısı ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.