3.7

Psikolojik İlaçlar

önce - ürün kategorisine zeynep__eses ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Psikolojisi bozuk insanlar tarafından kullanılan sakinleştiricisi ve rahatlatıcı etkisi olan ilaçlardır...Antidepresan ilaçlar olarakta bilinir.Bu ilaçları kullanmak fazla uyku getirmektedir ve hayal görmelere neden olmaktadır.Bu ilaçları kullananlarda intihar etme düşüncesi hakimdir çok tehlikelidir ,uzmanlar kullanılmaması gerektiğini söylüyor.

3

Bu ilaçlar psikolojileri bozuk olan insanlara veriliyor iyileşmeleri için ama daha çok onları uyuşturuyor daha kötü olmalarına sebep oluyor bu kötü bir durum ilaçlar çok ağır ve güçlü ilaçlar çok daha kötü yapabiliyor insanları o yüzden ilaca pek güvenmemek lazım bu kötü bir durum.

3

Pskologların depresyona girmiş insana verdiği ilaçtır önce konuşulur hastayla tabi duruma ne yaşadığına göre hafif ve ya ağır ilaçlar verilir genelde biri sabah diğeri akşam alınır pek tavsiye etmem biryeri düzeltirken büyük bir yeri bozduğuna inanıyorum kafamızda herşey

5

Antidepresan ya da yatıştırıcı olarak da adlandırılmaktadır. Sinirleri laçka olmuş kişilere veriyorlar daha çok hiçbir şeyi kafalarına takmamaları için ancak kimi kişilerin bünyesi kaldırmayıp yan etkilerine maruz kalabiliyorlar. Önceden Nöroloji doktorları da rapor çıkartıyorlardı. Fakat artık sadece Psikiyatri uzmanları çıkartabiliyor.
-Ludox
-Selectra
-xanax gibi ilaclar mevcuttur.

paylaş - şikayet
4

Ası üZerinde beyinde salgılanamayan yada daha az salgılanan hormonların dışarıdan desteklenerek kişinin normal hayatına devam edebilmesi için zaman alıcı bir süreçte alınan ilaçlara verilen genel addır

2

Panik atak,anksiyete,obsesif,depresyon,şizofreni gibi psikolojik hastalıklarda psikiyatr kontrolünde kullanılan ilaçlardır beyindéki eksik salgılanan mesela seretonin gibi hormonları artırarak kişinin normale dönüp hayatına devam etmesini sağlar.Lustral,prozac,anafranil combalta cipram ludiomil nöröfren akineton stilizan risperdal şu anda aklıma gelenler

3

Lustral var mesaala antideprasan olarak genelde çok verir doktorlar arkadaşım kullanıyordu memnundu yan etkileri de fazla yakmuş.Tabi reçetesiz asla gidip almayınız.Bu tür ilaçların belli dozları var.

4

Kendim de lustral kullanmıştım 4 ay kadar. Sakinleştirdi mi? işe yaradı mı? evet. Ama kullanmayı bıraktıktan sonra etkisi devam etti mi? hayır. O yüzden kullanılmasını önermiyorum. Beyninizi sahte duygularla geçici süreliğine yanıltmaktan başka bir şey değil.

Psikolojik İlaçlar ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.