4.0

Yoğurtlu makarna

önce - diğer kategorisine Senasss ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Öğrencilerin vazgeçilmez yemeği hemde pratik herkesin işine gelir yani tabi o kadar makarna seven birisi değilim ama bazen acil çıkmam gerekiyorsa makarnaya başvururum üstüne de bol yoğurt tadından geçilmez :))

4

Yoğurtlu makarna , makarnanın yoğurtlu halidir. Su kaynamaya bırakılır. Içine tuz ve yağ konulur . Kaynayınca içine makarna dökülür ve sonra süzülür. Tabağa alınan makarnaya yoğurt dökülür. Pratik yemek olduğu için evde yemek olmadığı anlarda yapılabilen en pratik yemektir . Hamurişi olduğu için fala tüketilmemesi gerekir.

5

Yoğurtlu makarna çok sevdiğim makarnalardandır tadını çok beğenirim lezzetli oluyor yoğurtlu mantı gibi tadı oluyor bende seviyorum ve yiyorum bunu genelde üzerine de bol salçalı bir sos oldu mu işte ondan güzeli yoktur severek yerim ve tavsiyede ederim yemelisiniz bu lezzeti çok iyi bir tadı oluyor.

3

Yoğurtlu makarna, en basit yemeklerdendir. Şu , makarna , tuz ve yağdan oluşan hem basit hem de ucuz bir yemektir. Öğrencilerin en çok tercih ettiği ancak evde yemek olmadığı anlarda da hemen yapılabilen yemektir. Bazen de insanlar alım gücünden dolayı bunu tercih etmektedir. Yoğurt içine peynir konularak tüketilen makarna daha güzel olmaktadır. Ama fazla tüketmemek gerekir. Hem besin açısından hem de kilo açısından

Yoğurtlu makarna ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.