3.5

Okey kondom

önce - ürün kategorisine EreNight23 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Cinsel ilişki sırasında çiftlerin doğum kontrolü yöntemlerinden biridir. Erkek sperminin vajinaya gitmesine engel olan elastik bir üründür.

3

Çiftlerin birbiriyle cinsel ilişki sırasında gerek hastalıktan gerekse herhangi bir hamilelik tehlikesinden korunmak için erkeğin cinsel organına geçirilen ince plastik ve üstündeki akışkan sıvı sayesinde kayganlık yaratan bir üründür.

4

Ne olduğunu öğrendğimde komiğime gelmişti. Okey markasının marketlerde satılan prezarvatif markasıdır. En dayanıklısı o imiş. biraz daha pahalı tabi. Hatta sinema bileti bile kazanabiliyorsun on veya yirmi liralık alışverişine uygulamalarca.

5

Erkeklerin cinsel ilişki sırasında hastalıktan korunmak ve spermlerin partnerin içine gitmesini engelleyen seffaf plastikten oluşan ve penisi kavralayan koruyucu maddedir. Seks esnasındanpenise takılıp ilişkide sınırsızlığı artırıp ve treddüdü en aza indiren üründür.

1

Kondom veya okey cinsel ilişki öncesinde çiftlerin sağlık açısından ve hamile kalmamak adına alınan önlemlerden biridir okey de aynidir okey de aynidir kondom hassastır biraz yırtılma durumu var dikkat edilmesi gerekir

Okey kondom ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.