3.8

Babet çorabı

önce - ürün kategorisine Bodrum ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Babet çorabı son yıllarda bay ve bayanlar tarafından çok kullanılmakta olan çorap çeşididir. Yaz , kış giyilmektedir. Özellikle babet ayakkabılar ve spor ayakkabılarla tercih edilen bileksiz çorapkardır. Penye, koton gibi kumaşlardan yapılmakta olup, bayanlar için transparan ve dantel çeşitleri de vardır.

4

Babet giyerken özellikle yazları giyilen bir çoraptır ince olur küçük ust tarafı boş olur babet giyince sadece çıplak ayak görünür başka bir şey görünmez güzel oluyorlar ama bu çoraplar ayakta durmuyor hemen çıkıyorlar öyle de bir sorunları var yoksa güzel çoraplar.

5

Naber çoraplar bileksiz olan çoraplara denmektedir. Bu çoraplar önceden sadece kadınlar giyerken son zamanlarda erkeklerde giymeye başladı. Bu çorap genellikle yaz aylarında giyiliyor. Spor ve babet ayakkabılarla daha çok kullanılıyor. Bir ara takım elbisenin altınada giyen olmuştu.

4

Babet için kullanilmalidir adi üstünde ama spor ayakkabı giyerken kullanan bile var. Erkekler kullandiginda da çirkin duruyor bence.

1

Güzel bir icat aslında ama babet giymeyenler için oldukça rahatsız edici buluyorum. Ayağın her yeri kapanmıyor ve çıkıp çıkıp duruyor. Ayaklara zarar veren her şeye karşıyım. Kızlar neden böyle yapıyor anlamak güç. Babetleri ayaklarına vuruyor, kanıyor topuk üstleri ama yinede her gün babet çorabı giyip giyiyorlar. İğrenç ve basitçe bir hareket.

4

Babet çorap zamanında hanımlarımızın Babet ayakkabılar ile normal çorap kabalığını minimalize etmek için kullandığı bir çorap çeşidi iken yakın zamandan beridir beylerinde sıkça kullandığı bir tür çorap çeşitidir. Amacı babet ayakkabıda kullanılmak iken şuan bilek pantolonda çorabım gözükmesin ayakkabımın dışına çorabım çıkmasın gibi nedenlerlede kullanılmaya başlanılmıştır.

4

Babet çoraplar normal uzun konçlu çorapların konçlarının kısa olduğu daha çok kadınlar ve genç kızlar tarafından tercih edilen giyilen çoraplardır son yıllarda erkek kadın herkesin giydiği görülmüştür özellikle yaz aylarında sıcak mevsimlerde ayağın nem ve sıcaktan kokmaması için daha rahat giyilmesi sebebiyle tercih edilir terlik sandalet her çeşit ayakkabı giyiminde ayakların daha rahat olmasını sağlayan çoraplardır kendi şahsım adına hiç giymem giymeyi de sevmediğim çoraplardır

Babet çorabı ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.