4.0

Huawei p20

önce - ürün kategorisine Senasss ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Huawei markası iyi bir yükseliş yakaladı güzel ürünler üretiyor p seriside gayet güzel ben beğeniyorum hem şık tasarımlara sahipler hem de özellikleri çok iyi bende huawei almayı düşünüyorum ama mate serisi olacak.

4

Çok iyi bir telefon oldugunu söylüyorlar resimleri gayet net cektigi nette dolaşırken telefonun isinmadigi ve pil ömrünun uzun sure dayandigini duymuştum.

4

Huawei markası şuanda günümüzdeki diğer telefon markaları gibi telefonu aldıktan bir iki yıl sonra genel merkezinden telefonunuzu kullanılmayacak kadar yavaş bir hale getirmiyor ve ayrıca fotoğraf çekimindeki portre modu diğer lider markanın portre moduna göre daha iyi

5

Huwaei p20 lite pro diye bi telefon çıkmıştı sanırım pro kısmı doğru mu tam hatırlayamıyorum ama iphone x modeli ile fiyat konusunda yarışır konumdaydı en son olarak. Kalitesi bakımından huwaei'den fazla memnun kalmadım açıkcası. Mecburiyetten Huwaei Y7 model telefonunu aldım ne şarjından memnunum nede ram'inden şarjdan çıkaramıyorum telefonu. 1 ay'ı geçmeden servise götürüp değişim talep etmeyi düşünüyorm. Bundan sonrada huwaei markasına bulaşmam sanırım çok mecbur bile kalsam.

3

pahalı olmasına ragmen iyi ama prosu daha iyi bunu tercih etmem pro babadır candır

paylaş - şikayet
4

güzeldir tavsiye ederi ama fiyatı birz fazla bence yine de alınır ama bilemiyorm su enflasyon çok yüksek bu aralar yani devlet sıkıntılı gibi

paylaş - şikayet

Huawei p20 ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.