4.5

MUHSİN YAZICIOĞLUU

önce - kişi kategorisine Senasss ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Muhsin yazicioglu Türk siyasetçi, veteriner hekim ve ülkücü lideri. Eski ülkü ocaklarınin genel başkanı. Kahramanmaraşta helikopterin düşmesi ile hayatını kaybetti.

5

Muhsin yazıcıoğlu eski milliyetçi hareket Partisi Ülkü ocakları başkanlığını yapmıştır. Bir süre sonra Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşıyla birlikte partiden ayrılmıştır. Bir süre sonra büyük birlik Partisi ne kurulmuş ve genel başkanlığını yapmıştır. 2009 yılında seçimlerde şehirden şehire giderken Kahramanmaraş göksun ilçesi civarında helikopteri düşmüş ve vefat etmiştir.

5

Kesinlikle suikast kurbanı oldupunu düşünüyorum. Hem hain bir suikast ile helikopteri düşürülmüş hem de kurtarılma çağrılarına rağmen ancak ölümlerinden sonra kurtarma ekipleri gelmiştir. Nedense kurtarma bölgesine ulaşamamışlar... Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlunun yanında ki gazetecinin otopsi sonucunda çene kemiği kırık olduğu anlaşılmıştır. Buradaki değişik durum ise yardım çağrısı yapıp telefonda durumlarını anlatan 1 saat boyunca telefonda konuşan bu gazetecidir. Telefon ile konuşurken çenesi kırık olsaydı nasıl konuşabilirdi?

4

Sevdiğimiz birisiydi kendisi kötü bir kumpasa kurban gitti mert bir adamdı düşünceliydi yazdığı her şey geride kaldı ölumünden sonra akıllara gönüllere daha çok yerleşti hepimiz sevdik onu o bir cesurdu mert yürekliydi.

4

reis ya adam türkiye hakkında her şeyi biliyordu sonda noldu ben söyleyeyim adam helikoptere biniyor diyorki benim helikoptere binmem ölmem demektir ama kimse dinlemiyor sonra ne oluyor söyleyeyim havalanıyor helikopter bummm muhsin yazıcıoglu şehit oldu adam bile bile ölüme gitti allah rahmet eylesin

paylaş - şikayet
5

Muhsin Yazıcıoğlu, Türk Siyasetçi, Veteriner Hekim ve ülkücü liderdir. Eski ülkü ocakları Genel Başkanı ,TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisinin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. 2009 tarihinde helikopter kazasında Kahramanmaraş 'ta şüpheli bir şekilde hayatını kaydetmiştir.

paylaş - şikayet

MUHSİN YAZICIOĞLUU ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.