3.9

Parmaksız eldiven

önce - ürün kategorisine Bodrum ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Parmaksız eldivenler, parmak uzunluğu kısa ve kesik olan eldivenlerdir. Kullanım olarak daha rahattır ve çok tercih edilir. Ayrıca kış allarının haricinde aksesuar olarak kullanılanları da vardır.

3

Soğuk havalarda tercih edilir karlı havalarda giymenin gereksiz olduğu parmakların donmasına engelleyecek hiç bir vasfı olmayan el giysisidir

4

Bazen insanlar dekor aksesuar gibi bunu takıyorlar hoşlarına gidiyor bazende parmaklarının boşlukta kalmasını istiyor insanlar üşüdükleri halde o yüzden böyle eldiven kullanıyorlar benimde hosuma gidiyor bu tarz eldivenler çok şık ve modern duruyorlar.

5

Parmaksız eldiveni kim çıkarttıysa helal olsun valla elllerimiz üşüyor, yanlız en ufak birşeyde çıkarmak zorunda kalıyoruz, soğuk ele giy çıkar, giy çıkar olmuyodu ,ama bu kolaylık valla hiç çıkarmana gerek kalmadan işinide gör ellerinde üşümesin..

paylaş - şikayet
3

Parmaksız eldiven giymek bu soguk havalarda olmaz ama telefon kullanırken parmaksız candır ama onunda çözümü bulmuşlar

3

Parmaksız eldiven modelleri en çok nefret ettiğim bir modeldir. İnsanlar elleri üşümesin diye eldiven takarlar, parmaklarım üşüdükten sonra ne anlamı var eldiven takmanın, anlamsız bence. Takanlar ve sevenler olabilir ben sevmiyorum sevenlere de saygı duyarım.

3

Parmaksız eldiven normal eldivenin parmak uçlarının kesilmesi ve bu şekilde kullanılan eldivendir daha çok süs amaçlı ya da fazla soğuk olmayan havalarda giyilmesi tercih edilir karlı buzlu ayaz ve soğuk havalarda elleri üşümeden koruyamaz parmaksız eldivenler pek fazla kullanılan eldiven değildir

5

Genellikle soğuk artamlarda parmakları ile çalışanların eli soğuktan koruyup sıcak tutmak parmakların işleyişe engel olmaması için parmak kısmı açıkta olan eşyalardır.

5

çok soğuk havalarda parmaksız eldiven giyersen parmaklarının donma ihtimali var ama sen illa parmaksız eldiven dersen bir şey diyemem benim tavsiyem parmaklı klasik eldivendir

3

Neden var olduğuna anlam veremeyip kullananlardanım.

Parmaksız eldiven ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.