4.0

Internetten para kazanmak

önce - websitesi kategorisine mutluluk ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

internetten para kazanın bir çok yolu vardır .gazete yazabilirsin mesela blok açabilirsin her istediğin konuda paylaşımlarda bulunarak para kazanabilirsin mesela youtubeden yayın yaparak kanal açarakta para kazanabilirsin.mesela ahmede sordan soru ve cevaplar yaparakta para kazanabilirsin.

5

İnternette para kazanmak için bir sürü alternatif vardır blog yazarlığı editörlük makale yazmak olsun şuan bulunduğun sitede soru sorup sorulan soruya cevap vererek te para kazanabilirsiniz ve birçok farklı durumlardanda

5

İnternetten para kazanmak kolaydır. Birçok site var blog, makale yazma, video izleme ve soru sorma ve sorulara cevap verme gibi birçok site var. Bu siteler sadece ek gelir sağlar. Buralardan aylık maaş alamazsın. Burdan kazandığınla bir faturanı ödersin, o parayı biriktirir birşey de kullanırsın.

3

şuan itibariyle başarılı olmaya can attığım, fakirdir ne yapsa yeridir sloganı olmaya layık bir işlem

paylaş - şikayet
4

İnternet üzerinden yüksek miktarda para kazanan insanların sayısı oldukça azdır, bunkar birkaç youtuber, birkaç blogger dır. Bunun haricinde internet üzerinden anket sitelerinden yada instgram üzerinden satış ile kazanç sağlanabilir, fakat bu kazanç da oldukça azdır.

5

İnternetten para kazanmak öyle kolay bir iş değildir emek vermek çalışmak gerekmektedir. Çeşitli platformlarda be çeşitli formatlarda yapılan işlemler ile belli bir kazanç elde edilebilir fakat kazançlar çok büyük değildir. Kazançları özveri ve yoğun çalışma dolaylı olarak etkilemektedir.

3

Bir kere kazandım şuanda kazanıp kazanmıyacağımı bilmiyorum

5

internetten para kazanmak az çalışarak zengin olmak isteyenlere uygun değildir.tersine kendi işiniz olduğu için daha fazla çalışmanız gerekecek. sıkı sıkıya takip etmeniz gerekecek her şeyi. sadece size zaman ve yer özgürlüğü sağlar.

3

İnternetten para kazanmanın bir çok yolu bulunur you tube sitesinden blog siteleri ya da internet üzerinden oynanan bazı oyunlar ikinci el ürün satış sitelerinde satış yaparak para kazanılabilir ama internetten para kazanmak herkesin yapabileceği bir şey değildir internetle ilgili bazı şeyleri anlamak gerekli olmasından çok az kişinin para kazandığı para kazanma yolları

5

Aslında internetten para kazanmanın pek çok yolu var.muhim olan özgün olabilmek.nesela çok iyi kazanan bloggerlar youtuberlar var.ama dediğim gibi kesinlikle özgün ve ilgi çekici içerikler olmalıdır.makale yazarak kazanabileceğim siteler var.ibstagramda takipçin coksa reklam dan kazanabilirsin.urun satarak kazanabilirsin

paylaş - şikayet
4

Mesela kullanmadığın işine yaramayan eşyalarını satabilirsin Aliexpresden bir şeyler alıp satabilirsin ikinci el eşyaları pazarlıkla uygun fiyata alıp tekrar satabilirsin evde hobi olarak yaptığın emekleri satabilirsin anket sitelerinden gelecek anketleri doldurup ödeme alabilirsin

1

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK KOLAY..SADECE KAFAYI KULLAN YETER...

4

İnternet para kazanmak için bir çok siteler günümüzde mevcuttur, fakat zengin olma gibi bir beklentimiz yok sadece ek gelir olarak kullanılır, güvenilir sitelerde var dolandırıcı sitelerde var. Bir siteyi araştırmadan kesinlikle bilgilerimi veya yatırım gibi şeyler yapmam.

Internetten para kazanmak ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.