4.6

Acıbadem Hastaneleri

önce - mekan kategorisine Bodrum ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Acıbadem hastaneleri ülkemizde bütün büyük şehirlerde bulunan, tam teşekküllü özel hastanelerdir. Tedavi ve muayene ücretleri oldukça yüksektir. Benim tercihim devlet hadtaneleri dır

5

Güzel olduğunu kaliteli olduğunu düşünüyorum gittim mi gitmedim lakin Tatlıses başından uzun namlulu ile vurulup ismi geçen bu hastahanede özel ekip doktorlar tarafından kafa tası kemiği karnının içinde saklanıp sıcaklığını yitirmesin diye yani bu işlemleri yapıp bu sanatçımızı kurtardı bu hastahane çalışanları bence bu şarkıcımız şükür etmeli bu hastahaneye gitme şansı olduğu için öyle kolay bir işlem değil uzun namlulu hemde terörist silahı mermisini başından yemek ve seni hayatta tutmaları tabi ameliyat ücreti tedavi ücreti pahalıdır ama profesyonel ekipleri olduğu ortada

3

Acınadem hastanesi paran varsa sana bakar toksa kapını önüne kor bir işlemi yaparken 10 kere senden onay ister bakım şu kadar tutuyor yapalımmı diye sorgular, sanki paramız yok olmasa niye sana getirelim. Birde özel sağlık sigortası olan hastaları hastanede tutmak için her olumsuzluğu söyleyip seni korkutup orada yatırmaya çalışır çünlü onun için kazanç kapısısın onun için. Lüks olmasına lüks ama bence çok iyi değil.

5

Acıbadem hastaneleri genellikle büyük şehirlerde bulunan kaliteli doktor ve personelin bulunduğu özel olarak hazırlanan odaları bulunan şık be temiz hadtanelerdir. Ticari olarak maddi durumu iyi olan insanlara hizmet etme amacı güden bu işletme kaliteli hizmet sunmak ve iyi tedavi uygulayarak insanlara hizmet vermek ve karlılığını artırmak için çalışan kuruluşlardır.

5

Acıbadem hastaneleri özel bir hastedir. Türkiyenin birçok ilinde hizmet vermektedir. Sahibi eski Tff Başkanı Mehmet Ali Aydınlardır. Genellikle bütçesi çok olanların tedavi için gittiği hastanelerdir. Acıbadem hastaneleri tam teşekküllü hastane olarak hizmet vermektedir. Hastalarında memnun kaldığına inanıyorum.

Acıbadem Hastaneleri ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.