4.8

Müzayede

önce - mekan kategorisine Bodrum ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Müzayede, maddi değeri yüksek olan, tarihi eserlerin ,antika eşyaların sanat eserlerinin açık arttırma ile satıldığı yerdir. Genellikle müzayedelere koleksiyoncular katılmaktadırlar.

5

Müzayede, mezat yada açık arttırma,taşınır yada taşınmaz malların en yüksek meblağı teklif eden kişiye satıldığı bir satış yöntemidir . Geleneksel müzayede alıcıların birbirini izleyen arttırma önerilerinin müzayede yönetici tarafından kabul edilecek en yüksek fiyata ulaşması sürecidir.

paylaş - şikayet
5

Ünlü ve tarihi kıymeti bulunan genel itibariyle pahalı eşyaların açık arttırımla satışa çıkarılmasına denir çok parayı veren alır haliyle bize göre değil yani :)

5

Müzeyade bir ürünün açık artırma usulü fiyatın artırılarak en yüksek teklifi verenin ürünü satın aldığı toplantılardır. Müzayede de öncelikle ürünler alıcılara gösterilip bir kişinin açık artırmayı başlatmasıyla belli fiyat oranıyla el kaldırarak insanların ürünler için fiyatını artırdığı en yüksek fiyatta kaldığı zaman yokmu artıran diye soran salon görevlisinin son olarak satıyorum satıyorum diye tekrarlanda bulunarak daha fazla fiyat veren çıkmadığından saaaattım diyere sonlandırdığı alışveriş yeridir.

5

Muzayede bazi mallarin acik arttirmqyapilarak baskalarina ihaleye giren kisilere satilmasina denir.mesela antika bir vazonun acik arttirmaya cagrilan kisiler ce acik artirma yapilarak satilmasi.yada bir tablonun acik arttirmaya katilanlanlarca fiyat arttirarak alinma isinin yapildigi yerede denir.

Müzayede ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.