5.0

Üç Maymun

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Üç maymun.. Yani biri görmeyen, biri duymayan, biri bilmeyen üç maymun. Dünya genelinde umursamazlık, kayıtsızlık ve vurdum duymazlığın sembolüdür.
Her şeyi görüp görmemezlikten geliriz,
Her şeyi duyar duymamış gibi davranırız ve
her şeyi bilir ama susmayı tercih ederiz.
Ya bi gün bizim ihtiyacımız olursa diye düşünmeyiz gören o göze, işiten o kulağa yada bilip konuşması gereken birilerine.

5

Üç maymun görmedim duymadım bilmiyorum olarak hareketler yapan işaretleri gösteren semboldür.istenmeyen yada korkuşan durumlarda bu ifade örnek alınarak o durumdan habersiz olduğunu belitmek için kullanılır.

5

Üç maymun bir semboldür. Üç sembolden biri kulaklarını biri gözlerini biri ise, ağzını kapatır. Bazı insanlar bu sembolleri sürekli kullanır. Bazıları herşeyi gördüğü halde umrumda değil diye görmezden gelir. Bazıları herşeyi duyduğu halde doğru olanı söylemez kulaklarını kapatır. Bazıları bir konu hakkında herşeyi bildiği halde bilmemezlikten gelerek susar. Akıllı telefonlar çıktı çıkalı bu üç maymunlarla ilgili emojisi bile var.

5

Herhangi bir konuda ya da durumda kişiningördüğünü,duyduğunu ve işittiğini inkar etmesi demektir.biraz daha detay verecek olursak kişi kendisini herhangi bir durumda bir eşya muamelesi yaparak varlığını yok edip hiçbir şey görmediğini duymadığını ve işitmediğine dair muamele etmesidir.Tasvip ettiğim bir davranış şekli değildir ve korkaklık olarak değerlendiriyorum bunu yapanları.

Üç Maymun ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.