3.4

Çok konuşan insanlar

önce - kişi kategorisine Senasss ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Illa herseye bir fikri vardir. Doluya boşa konuşurlar. Laf olsun torba dolsun hesabı.

4

Çok konuşan insan beni rahatsız etmez ama sürekli aynı şeyleri söyleyen ya da sıkıcı konular hakkında uzun uzun konuşan insanlara tahammül edemiyorum.

5

Çok konuşan insanlar genelde boş konuşan insanlardir. Konuşurken karşındaki insanı da düşünmek lazım kafasını şişirmenin anlamı yok dimi, zaten insan anlatacağı şeyide karşı insana anlatamazki a konuşup tane tane anlatsa daha iyi anlatır karsisindakinide sıkmaz bunaltmaz..

paylaş - şikayet
1

Çok konuşan insanları hiç sevmem insanı sıkar ve başlarımızı ütüler bunlar hatta baş ağrısı bile yaptırır bu insanlar o yüzden çok konuşan kişilerin yanında pek durmam hemen kaçarım yanlarından hiç susmazlar sus dersin hala konuşurlar insanların sinirlerini attırırlar.

2

Çok konuşan insanlar, makbul insanlar değildir. Çok söz yalansız olmaz derler. Karşısındaki insanı konuşarak yok ediyor. Bazen insanın içinden kaçıp bu kişiden kurtulmak geliyor. Yolda gördüğün zaman görmemezlikten geliyorsun ki kafan şişmesin. Onun için hayatımda çok konuşan insanlara yer vermiyorum. Mümkünse de onlarla fazla ilişki kurmuyor, arkadaş ve dost olmuyorum.

3

Cok konusan insanlar bos konusur diye dusunuyorum

5

Esasında bir söz vardır çok laf yalansız çok mal haramsiz olmaz diye o hesaba geliyor

3

Kafa ütüleyen kişileri sevmem. Boş konuşan insanlar genelde çok konuşurlar. Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz vesselam.

paylaş - şikayet

Çok konuşan insanlar ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.