4.2

Fondöten

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

makyaj malzemelerinin en önemlilerindendir bana. Bir tür kremdir. Cilde uygulandığında pürüzsüz bir görünüm ve renk birliğini sağlar. Cildin ihtiyacına göre kalın ya da ince olarak sürülebilir. Suya dayanıklı olanları vardır. Hemen her kozmetik firmasının çıkardığı bir üründür. Cilt rengine göre seçilecek farklı tonlarda üretilir.

4

Bayanlar genelde kullanır yüzlerine sürerler yüzleri daha pürüzsüz ve doğal olur ama yanılırlar bu fondoten kendini belli eder suratı yaşlandırır kalıp gibi durur insanın yüzünde ben yüzüme sürmem sivilcem çıkarsa sivilcemin üzerine sürerim o kadar başka da hiç bir şey yapmam.

3

Ne gerek var kızlar o kadar şeyi yüzünüze sürmeye doğal olun daha güzel oluyorsunuz

paylaş - şikayet
3

Fondöten kusur giderici bir ürün. Ve yapanlardan hiç hoşlanmam.

5

Ciltteki kusurları yok eden kapatan kozmetik ürünüdür. Pudra şeklinde fondoten vardır ve krem seklinde sıvı fondoten vardır. En kullanılışlısı sıvı olandır. Sivilceleri yara izlerini yok eder ve kusursuz pürüzsüz bir cilt olmasını sağlar. Fondoten sürmeden önce yüzünüze nemlendirici krem sürebilirsiniz.

5

Kızların genelde yüzlerine boca ettiği bir makyaj malzemesi

5

Fondöten kadınlar tarafından kullanılan bir makyaj malzemesidir. Genellikle sivilce lekeleri ve çilleri kapatmak için kullanılır. Ayrıca bazı kişiler cilt renk tonunu eşitlemek amacıyla da fondöten kullanırlar. Fondöteni kendi cilt renginden farklı seçen kişiler oldukça komik gözükmektedir. Boyun ve yüz iki farklı renkte gözükür.

3

Cilt tipine göre ince veya kalın yapıya sahip cilt kusurlarını saklamaya yarayan bir kozmetik ürünüdür. Zararlıdır, cilt kusurunu kapatayım derken cildi yaşlandırır ve cilde zarar verir. Zorda kalınmadığı sürece kullanılmaması gereken bir ürün bence.

5

Makyaj yapılırken uygulanan ilk adımlardan biridir. Cildi pürüzsüzleştirmek için kullanılan kremsi yapıda bir üründür. Fondötenler kaliteli alınmalıdır çünkü kalitesiz olanların cilde fazlaca zararı vardır.

4

ilk makyaja başlamadan önce fondöten sürülür adeta yüzü çok prüsüz hale getiriyor genlikle kızlar kullanıyor ama erkek oyunlularda kullanıyor

5

Fondoten bir makyaj malzemesidir güzel ve bakımdan kullanılır genellikle makyaj takımında da var Ve ayrı Kutularda da fondoten var en çok ten rengini değiştirmek için kullanıyorlar ve daha güzel görünmek için kullanılır

5

Yüzde ki cilt lekelerini akneleri v.s kapatmak icin kullanılan makyaj malzemesidir

5

Nars longwear fondöten kapatıcılığı ve aydınlık verir

5

Fondöten, genellikle kadınların yaptığı yüz makyajının olmazsa olmaz malzemesidir. Fondöten makyajda tüm yüze sürülen ten rengi bir kapatıcıdır. Fondötenlerin en büyük özelliği yüzdeki kusurları kapatıyor olmasıdır. Fondöten alınırken kapatıcılığınza, ten rengi ile uyumuna, su veya yağ bazlı olmasına, koyu veya sıvı kıvamlı olmasına dikkat edilir.

Fondöten ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.