4.8

Şampiyon

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Efsane at bold pilot ve jokey halis karataş'ın hikayesi

5

Örneğin bazı sporcular birçok başarı elde ederler bunun sonucunda şampiyonluk derecesine kadar yükselirler, onlara şampiyonluk kupası hediye edilir

5

Şampiyon bir takım ya da bireysel sporcuların kendi kategorilerinde yaptığı müsabakaları kazanarak birinci olmasidir. Birinci olarak şampiyon olanlar kupa ve altin madalya ile ödüllendirilir. Şampiyon olmak için yarisma ya da musabakalara cok iyi hazirlanmak gerekir.

5

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş, birlikte unutulmaz başarılara imza attılar. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot'ın diğer bir başarısı da, Halis Karataş ve Begüm Atman’ın bir araya gelmesine vesile olmasıdır.

4

şampiyon insanların bir yarışmada ilk sırada bitirmeleri sonucuna verilen bir isimdir.bunlar ulusalda olabilir uluslararasında da olabilirler mesela bir futbol liginde oynanan maçlar sonucunda bir yıl sonra lig bitiminde ilk sırada olan birinci takım o ligin şampiyonu olur.birde mesela bir maratonda koşarak il sırada yarışı bitirmekde şampiyon olunur.

5

Şampiyon kocaelim ne istersen iste benden istersen donatalım 4 bir yanı bayraklarla

5

Kardeşim zamanımız öyle bir zamanki doğru konuşan cömert insanlar kalmadı yılana zarar vermezsin sana karşı güçlerini kullanmaz yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.

5

Başarı elde eden ve yarışmalarda birinci olan kişilere, takımlara verilen addır. Kazanan ve herkesi yenen kişi için şampiyon olmuş. Şampiyon ".." denir.

5

Şampiyon kelimesi bir konuda başarı elde etmiş kişiye denir. Çeşitli alanlarda edinilmiş başarılara sahip olan insanlar o alanın şampiyonu denir. Resmi durumlarda kullanılabilir. Örneğin çeşitli sporların şampiyonluk yarışları vardır.

Şampiyon ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.