4.4

Mobilya

önce - ürün kategorisine Senasss ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Oturulan, yemek yenilen, yatilan yerlerin döşenmesine yarayan taşınabilir eşyanin ortak adidir.

3

Mobilya denilince geniş kapsamlı ürünler gelir akla ,gardrop koltuk takımı sehpa ,tv ünitesi gibi şeyler gelir aklımıza , her evde bulunur bu mobilyalar bizim evde de dolu bir şekilde bulunur hepsinide kullanırız ayrıca evimizi güzel gösterir bu mobilyalar evimizde çeşitli renklerde ve desenlerde bulunur bu eşyalar.

5

Mobilyalar deyince gerçekten aklı birden fazla seçenekler ürünler geliyor Çünkü Mobilya çok geniş kapsamlı bir kelimedir içerisinde koltuk takımı yemek takımı yani yemek masası takımı yatak odası takımı gardroplar Bunun haricinde bazalar dolaplar gibi gibi birçok eşyalar gelir mobilyaları Tabii ki kalitelerini fiyatlarına göre de değişebilir ürünlerinin fiyatları işte meşe ağacından yapılmış veya da farklı bir malzemeden yapılmış olması fiyatlarını %100 etkilemektedir

5

Koltuk, masa, sandalyeden tutun da yatak odasına kadar bir çok eşyanın ortak ismidir. Beyaz eşyanın kardeşidir. Düğün hazırlıkları sırasında yapılan alış verişlerde en çok zaman harcatan ve fikir farklılıklarına yol açan harcama dilimidir. Ülkemiz mobilya üretimi konusunda iyi seviyede diyebiliriz. Günümüzde modüler mobilyaya geçiş ile pratiklik, hafiflik ve kullanışlılık ön plana çıkmıştır. Modüler mobilyanın öncüsü ise İsveç İkea markasıdır.

paylaş - şikayet
5

Mobilya insanların evde ihtiyaçlarını karşılamak üzere masa,sandalye,oturma grubu,yatak odası gibi tahta malzemelerden yapılan insanların yaşam alanlarındaki faaliyetlerini kolaylaştıran ev eşyasıdır.

Mobilya ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.