3.9

Küçük Sırlar

önce - dizi-film kategorisine syda23 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Burak özçivit Merve Boluğur Sinem kobal gibi ünlü oyuncuların olduğu bir dizidir iyi bir diziydi izlettiriyordu kendini zenginlerin hayatını anlatan bir diziydi aslında bu tabiki amerikan dizisinin Türk versiyonuydu , baya kişide izliyordu bu diziyi bende izlerdim çok sıkı takipçisi değildim ama izlerdim genelde bu diziyi.

5

Herkesin kendine sakladığı bir takım sırlar vardır. Benim sırrım ise insanların dedikodularını yapmak. ☺☺

5

Küçük sırlar 2010 senesinde yayınlanmış bir dizi filmidir. Başrolünde burak özçivit, sinem kobal, Merve boluğur, Kadir doğulu gibi ünlü isimler oynamıştır. Toplam 55 bölüm olup 2 sezon sürmüştür.

4

Küçük sırlar 2010 yılında yayınlanan Türk yapımı bir gençlik dizisidir. Küçük sırlar ilk olarak kanal D de yayınlanmıştır ancak daha sonra star tv'ye geçmiştir. Burak Özçivit, Sinem Kobal, Merve Boluğur ve Kadir Doğulu gibi popüler oyuncular bu dizi de baş rolü paylaşmıştır. Küçük sırlar dizisinde İstanbul Etilerde yaşayan liseli zengin aile çocuklarının yaşamları anlatılmaktadır.

5

Çok güzel bir diziydi halen severek izlerim internetten açıp.

5

Selena dizisi ile ünlenen Sinem Kobal, Acemi Cadı dizisi ile ünlenen Merve Boluğur, Burak Özçivit ismini unuttuğum Demir rolündeki lu an uzun kıvırcık saçlı ve sakallı adam, Şenay Gürler gibi isimlerin oynadığı star tv dizisi ben çok sevmedim Gossip Gire tarzı bir dizi olduğu için. Su Mabeynci imiş..

2

Zengin liseli bebelerin filmi ama guzeldi cogu unlu orda iyice unlu oldu

4

Sinem Kobal, Burak Özçivit ve Merve Boluğur gibi isimlerin oynadığı bir zamanların popüşer Türk dizilerinden bir tanesiydi. İzleyenler bağımlısı olmuşlardı ama ben hiç izlemedim. Başarılı bir diziydi, kendisini izlettiriyordu.

3

Küçük Sırlar dizisi tam tarihini hatırlamıyorum ama 2010 yada 2011 yılında yayınlanmış İstanbul'da bulunan bir aile bu aile çok zengin. bu aileninde çocukları vardı buradaki ailenin insanlara gösteriş yapıyorlardı .iyi bir hayatları olduğundan insanlara sıradışı şeyler yapıyorlardı vede davranıyorlardı.Kanal D de yayınlanmıştı bu dizide başrollerinde Sinem Kobal Burak Özçivit Gonca Vuslateri gibi sanatçıları da oynamıştır

Küçük Sırlar ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.