4.0

Saç spreyi

önce - ürün kategorisine Senasss ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Saça şekil vermek amacıyla kullanılan sıvıya denir. Saç spreyi saçın düzgün bir görüntüye sahip olmasını sağlar. En iyi özelliğinde saça sıkıldığında uzun süre şeklini korumasidir.

3

Saç spreyi saçları düzleştirmek veya yaptığı şeklin bozulmasıni önlemek için sıkılır bu saç spreyini abim çok kullanır saçlarını fönledikten sonra hemen üzerine bu spreyi sıkar ve sert olur saç bozulmaz ama saçta beyaz lekeler bırakıyor ayrıca saçıda döküyor bu spreyler ben pek tavsiye etmiyorum.

4

Saça şekil vermek yada şekil verilmiş saçı sabitlemek amacıyla kullanılan bir kozmetik ürün. Saç spreylerinin de birden fazla çeşitleri bulunmaktadır. Normal, sert ve daha sert bir saç elde etmek için kullanılır.

5

Saç spreyleri genellikle saçlara verilen şekillerin bozulmaması Her türlü hava şartlarında olanak sağlayan bir iki Fazlı yeterli olur bilen aynı Eskiden saç jöleleri vardı Şu an saç spreyleri var saç spreyleri daha iyi saç verilerine göre en azından dökülmeleri daha az önlüyor birçok markada da vardır zaten marketlerde Kozmetik eşya satan her yerde temin edilebilir

Saç spreyi ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.