3.2

Altın Kelebek ödülleri

önce - diğer kategorisine gonca99 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Altın Kelebek Ödülleri, her yıl düzenlenen Hürriyet Gazetesinin magazin eki olan Kelebek adı altında vermiş olduğu televizyon ve müzik ödülleri'dir. Ödüllerin verileceği kişiler, Hürriyet Gazetesi ve Kelebek eki okurları tarafından seçilmektedir. bu yıl Altın Kelebek ödüllerine Pantene sponsorluk yapmıştır.

2

Hürriyet altındaki Kelebek'in her yıl düzenlediği organizasyondur. Televizyon ve müzik üzerine ödül dağıtımıdır konsepti. Ödüllerin verileceği kişiler ise Hürriyet okurlarının oyları ile seçilmektedirler. Son yapılan tören tarihi ise 10 Aralık 2017 tarihinde düzenlenmiştir. Ayrıca kırk dördüncü tören olmuştur. Ben takip etmiyorum hiç. Çocukluk zamanlarımda izlerdim genelde. Şimdi hiç ilgim yok.

5

1972 yılından beri verilmekte olan çok köklü bir ödüldür. Öyle ki ilk yılında en iyi erkek oyuncu Tarık Akan en iyi kadın oyuncu Türkan Şoray seçilmiştir. Kalitesi git gide düşmekte midir tartışılır. Ama bence kalitesi düşüyorsa sebebi ödül değil ödülün verildiği kişilerdir. Bu yılki ödül töreni de geçtiğimiz günlerde yapıldı. Bence keyif verici bir ödül töreniydi. Hâlâ değerli bir ödül bence.

2

Ben bu ödülleri gerçekci bulmuyor kafalarina gore seçiyorlar ona göre ödül veriyorlar , hiç gerçekçi değil , torpilli yapılıyor şuna mı versek diyorlar evet verelim hesabı var hal ederek verilmiyor bana göre bu ödüller.

4

1972 yılından beri her sene düzenlenmektedir. Bu sene 45. Altın kelebek ödülleri sahiplerini buldu bu ödülde bir çok kategori de ödülleri veriliyor. Bu sene en iyi dizi ödülünü “çukur” almıştır. 25. Özel ödülünü Kenan doğuluna layık görüldü. En iyi ana haber kadın sunucusu kanal d den Buket aydın olurken, erkek sunucu olarak ATV kanalından Cem öğretir ödüle layık görüldü.

Altın Kelebek ödülleri ortalama puanı 3.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.