4.6

Fragman

önce - dizi-film kategorisine Volkansakin ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Fragman film ve dizilerin yeni bölüm başlamadan günler ve ya haftalar önce filmin içinde kesitler olarak verilir. Genelde filmin izlenmesi için heyecanlı ve can alıcı yerlerinden koyup fragman yaparlar

5

Televizyon dizilerinde ve programlarda yeni bölümleri bir dakikalık bir özet vermesidir.

5

Bir filmin, dizinin hakkında ilgi çekebilecek sahnelerin küçük küçük birleştirilerek toplanması ile bir kaç dakikalık videolara fragman denir. Bu sayede film veya dizi hakkında bilgi edinebilir bazı fragmanlar film hakkında spoiler verebiliyor dikkat etmek gerek.

5

Bazen rüyalarda gerçek oluyor aslında ama biz unutuyoruz. Bir rüya görüp gerçekleşmesini isteyip yazdıysan umarım gerçek olur. :)

paylaş - şikayet
4

Fragman filmin veya dizinin en güzel sahneleridir. Filmde. Veya dizilerden güzel sahneleri kesip birleştirerek hatlar veya günler öncesinden yayınlayarak filmin reklamını yapmak işidir. Fragmanlar 2 bazen 3 dakikalık süre ile yayınlanır

5

bir filmin orjinal sahnelerinden yani tüm sahnelerinden biraz biraz alınarak hazırlanılan sahnedir fragman bneim bildiğim bu yani :D

3

Ön hazırlık diye tanımlıyorum. Heyecanlandırma da üstüne yok. Çok merak uyandırıyor. Beklentimizi yüksek tutmamıza neden oluyor. Bu bazen olumlu oluyor bazen olumsuz oluyor. Değişkenlik gösteriyor.

5

Bir filmin tanıtımının gösterildiği kısa filme fragman denir. Filmden bir kaç sahne, konusu, görüntü kalitesi, oyuncular gibi etmenleri sana minimum düzeyde göstererek merakını cezbetmeyi hedefler. Sinir bozucu bir tarafı da vardır ki genelde Türk komedi filmlerinde çok yaşadım. Sağlam espiriler fragmanda göteriliyor, sen sanıyorsun ki bunun da ötesi var ama filmin tamamı fragmanın yanında sönük kalmış, fragmandaki espirilerden başka bir şey yok aslında. Bu durum biraz rahatsız edebiliyor yalnızca.

5

Fragman, herhangi bir filmin yada dizinin tanıtımını yapmak amacıyla oluşturulmuş kısa filmdir.Filmin ilgi çekici sahnelerinden kesitler verilen bir kaç dakikalık filmlerdir.

5

Maalesef bende çok farklı bir çağrışım yapan kelimedir. Seneler önce bir gün gazetenin televizyon ekine bakarken dikkatimi çekmişti. TRT1'in yayın akışında, gün içinde 3-4 farklı zamanda 10'ar dakikalık "fragmanlar" yazıyordu. Artık o sırada nasıl bir ruh halindeysem ben bunu, ismi "Fregmınlar" olan bir Amerikan sit-com'u zannetmiştim. Hatta içimden "Allah Allah TRT'de yabancı sit-com ne zaman yayınlanmaya başladı? on dakikalık dizi mi olur lan?" gibisinden düşünceler geçmişti. Şimdi utanarak yad ettim o günleri.

4

Bir filmi yada diziyi izlemeden önce o dizi veya film hakkında kısa bilgi almamıza yarayan videolardır. Bu videolarda filmin, dizinin konusu yer alır ve içerisinde geçen olayları çok fazla detay vermeden kısa bir şekilde anlatılmış video halidir.

4

Fragman filmlerin yada bir videonun tamamının yayınlanmasından önceki gösteridir fragmanlar filmin veyahut videonun hakkında bilgi verir ve seyirciyi heyecanlandırır ve o fragmanın tamamını izlemek için can atar

4

Genellikle bir filmin fragmanı çıkınca izlemem çünkü filmin tüm zevki kaçar ama güzel olduğuna inandığım filmlerinkine bakmam mesela Marvel gibi filmlerin fragmanına bakmam

4

Genellikle filmin önyüz'ü gibidir.Fakat öyle fragmanlar vardır ki diziyi izlemişiz gibi olur,bazıları ise fragmanda yayınlanan ile olanın hiçbir alakası olmamasıdır.

4

Yeni yayınlacak olan bir filmin ya da dizinin kısa bir ön gösterimidir diyebiliriz. Filmin izlenilip izlenilmeyeceği konusunda büyük ölçüde fikir sahibi olmamızı sağlar.

5

Fragmanlar merak uyandırmak için önden verilen film ,dizi vsde olan görüntülerin bir kısmı ve film hakkında bilgi sahibi olmamıza yarıyor.

Fragman ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.