3.4

Stres Çarkı

önce - ürün kategorisine Volkansakin ekledi.
21 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hic bir işe yaramayan gereksiz bir alet, cocuklara alinabilecek oyuncak olarak kullanılır, fiyatı 10 tl diye biliyorum. Bir dönem çok meşhur oldu ve bayaği satıldı ama şimdi durdu.

paylaş - şikayet
3

2017 yılında moda olan içinde bilyeler olan çevirdikçe stresi azalttığı düşünülen plastik ve demir aksamlı çeşitleri olan el oyuncağı

5

İnsanlar tarafından tercih edilen bir zaman sıkıntısını giderme aracı. Küçük rulmanlarla birbirine bağlanan parçalar elle çevirilir. Bu çevirme ise insana keyif verir. Günümüzde moda olmuştur. Ses çıkartan türleri de vardır. Dönen rulmanlar stresi alır, tok eder. Yersen.

2

Bir işe yaramayan alettir hiçde adı gibi strese iyi gelmiyor daha çok sinirleri bozuluyor ,saçma sapan şeyler çıkarıyorlar satsın da para kazanak diye , ama bari işe yarasa o işede yaramıyor değmez hiçbirşekilde kullanmaya ve satın almaya.

5

Pekte bir amacı olmayan ama internet ortamı sayesinde popüler olmuş bir alettir. Youtube üzerinde bolca adına videolar çekilen ve popülerliği sayesinde saçma fiyatlar konan bir şey. Basit bir mekanizması var alıyorsun çeviriyorsun sadece.

2

Stres çarkları bir ara çok moda olan bir oyuncaktı. Stresi aldığı söyleniyordu ama insan gördükçe daha fazla strese giriyordu. Tüm youtuberların sırası ile çevirip kanalına koyduğu stres çarkları çocuklarında gözdesi olmuştu. Stres çarkının ışıklı modelleri de bulunmaktadır ve aynı zamanda oldukça pahalıdır. Verilen paraya da değmez. Çünkü hiçbir işe yaramaz.

3

Çok gereksiz bulduğum oyuncak türü bir icat. Bir ara herkesin elinde dolaşıyordu bu oyuncaklar ve stresi azalttığına yönelik iddalar mevcuttu. Denedim, hiçbir faydasını görmedim açıkçası.

4

Bir dönemin fenomen oyuncağı herkesin elinde 1 tane garanti vardı yani.

4

Stres çarkı denen aletin stres önleyecegi söyleniyor halk arasinda. Bence tam tersine insanin gözünü yoruyor ve ayni zamanda stresini almaktan daha cok strese sokuyor. Malesef insanlarda stres önluyor gibisinden kandırıliyor . Ne yazıkki buna inanan birçok insan var.

3

Çok saçma bulduğum ama bir aralar fenomen olan bir araçtır genellikle stres atmak için kullanılan ama bunun tersine stres yaratan saçma bir altti diyebilir.

4

çok güzel ve havalı bence halada piyasada dolanıyor ölmeyecek yatırımlardan biri bence :D

3

Bir zamanlar popüler olan ve sonra maziye karışan saçma alet.Stresi almanın aksine,istediği gibi çevrilemeyince daha çok stres yapar.Zaten bir süreden sonra yavaş dönmeye başlıyor.

3

Stres çarkı fizik kurallarına göre yapılan eğlenceli ve değişik (ışıklı, renkli , metal. ) türleri mevcuttur . Bence güzel bir düzenektir.

4

Bir kişi tarafından çıkarıldı ve çok talep buldu çünkü merak etti herkes görsel olarak şekili dikkat çekiciydi çünkü ve bu çarkı çıkaran kişi güzel para kazandı ama bana göre çok gereksiz bir alet hiçbir anlamı yok ve dahada kullandıkça beni strese soktu diyebilirim :D

1

Meraktan almıştım almaz olaydım beni daha çok strese soktu o zımbırtı

5

saçma sapan zımbırtı stres alacağına stres yüklüyor en sonunda dayanamadım duvara çarptım kırılmadı bütün stresim geçti pamuk gibi oldum :)

3

Hiç birseye yaramayan aksine daha çok strese çok bir alet, la gardaşım dönmeyince daha çok strese giriyor insan

3

Bi ara baya bi popülerdi bende almıştım :) Yaşıyo mu o daha ?

4

İlk çıktığı dönemde insanların çılgınlar gibi sahip olmak istediği çok enterasan bir buluş. Stress aldığı falan yok lakin ilgici çekici olmasından dolayı her evde 1 tane mutlaka bulunmaktadır diye düşünüyorum.

4

Boş birşey ama zaman öldüren eğlenceli bir oyuncak gibi bişeydi olsa yine oynardim sanırım :))

Stres Çarkı ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.