4.7

Ansiklopedi

önce - kitap kategorisine Volkansakin ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Genelde alfabetik sıralamaya göre en önemli bilgileri bir arada bulunduran ve seri halinde birbirini takip eden kitaplar bütünüdür.Belirli bir konu ile ilgili olabileceği gibi genel olarak hazırlanmış azıcık şundan azıcık bundan tarzında da olabilirler.

5

Ansiklopedi , bütün yada bir ilim dalına ait bilgileri , veren eserlerdir.Bu eserlerde sözlüktekiler gibi kelimelerin başlıkları verilmekle kalınmaz, konu hakkında detaylı derin bilgiler verilmektedir.A'dan Z'ye konu hakkında aradığınız her bilgiyi bulabileğiniz kaynaklardır. Ansiklopediler seneler öncesi dah çok kullanılırdı.Günümüzde artık kalmadı gibi bir şey.İnternetin ve teknolojinin gelişmesiyle insanlar artık bilgiyi internetten bulmaktadır.Ansiklopedilere fazla ihtiyaç kaldığı söylenemez.

5

Eskiden kütüphanelere gidip ansiklopedi karıştırırdık. Ödevler için olmazsa olmazlarımızdı. Artık internet sayesinde ihtiyacımız kalmadı gibi. Evlerde zamanında gazetelerden kupon biriktirerek alınan ansiklopedi takımları çıkarılmaya başlandı çoktan. Artık nostaljik eşyalar sınıfına katılıyor ansiklopediler.

4

Eski zamanlar da herkesin evinde mutlaka bir ansiklopeti seti olurdu.Ansiklopeti istediğimiz çoğu bilgileri bulunduran kitaplardır.Artık günümüzde kütüphanelerin tozlu raflarına kaldırıldı malesef çünkü artık herkesin cok kolay ulaşıldığı aradığımız her bildiği dakikalr içinde bulabildiğimiz internet var

5

Ansiklopeti istediğimiz çoğu bilgileri bulunduran kitaplardır.Artık günümüzde kütüphanelerin tozlu raflarına kaldırıldı.Malesef çünkü artık herkesin cok kolay ulaşıldığı aradığımız her bilgiyi dakikalar içinde bulabildiğimiz internet vardır.

Ansiklopedi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.