5.0

Limonlu çay

önce - diğer kategorisine yusuf0919 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çayı bazen insanlar bu şekilde içiyor daha çok hoşlarına gittiğini söylerler ama ben pek içmiyorum çayın tadını bozuyor bana göre ama içenler var onlara bir şey diyemem aslında şifalı oluyor çaya vitamin katılmış oluyor bu sayede limonun lezzetine de varılıyor.

5

Özellikle şeker kullanmayan kişilerin tatlandırmak ve ekşi bir tat vermesi için çaya dahil ettiği limon ile olan durumdur.Çocukluğumuzda limonlu çay tüketen büyüklerimize özenir annelerimizden bize de hazırlamasını isterdik.Sanki çok özel birşey tüketiyor gibi bunun mutluluğunu yaşar ağır ağır içmeye çalışırdrık ki bitmesin diye :)

5

Hasta olan kişilerin kullandıkları bir yöntemdir bu çünkü boğazları yumuşatma etkisi vardır zaten limon güçlü bir C vitamini deposudur bazı kişilerde şeker kullanmadıkları için farkli bir tat versin diye kullanır bazi kişilerde çay ağır geldiği için biraz daha yumuşatmak için limonlu çayı tercih ederler

5

İçerisine limon suyu sıkılan yada ince dilim limon atılan özellikle kış aylarında çayın verdiği dinçliği C vitaminiyle taçlandıran enfes tattır.Günün yorgunluğunu limonlu çayla atmak güzel oluyor

5

Asla yorumlamadan geçebileceğin bir konu değildir. Çay hayatımda ayrı bir yer kaplar hemde kocaman bir yer. Hele limonlu olursa bir başka olay olur. Çok çok sevdiğim yaz kış demeden tükettiğim sıcak içecektir. Çayyaş, çay tiryakisi olan tüm herkese selamlar.

Limonlu çay ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.